ΑΕΚ

Ο πρώτος κανόνας της νέας ΑΕΚ

Ο πρώτος κανόνας της νέας ΑΕΚ
ΑΕΚ προπόνηση

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο τις εντολές του Τραϊανού Δέλλα στους παίκτες της ΑΕΚ από τους οποίους ζητά να είναι πειθαρχημένοι επιθετικά.

Εδώ στην Οπαλένιτσα ο Τραϊανός Δέλλας ήδη έχει αρχίσει να βάζει τους ποδοσφαιριστές του, στο αγωνιστικό «καλούπι» της νέας ΑΕΚ. Μιας ομάδας που θα είναι πειθαρχημένη αγωνιστικά και θα λειτουργεί στο γήπεδο με συγκεκριμένους κανόνες. Κανόνας πρώτος, η πίεση στον αντίπαλη και η γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Πάνω στον πρώτο κανόνα δούλεψε ο Δέλλας με τους παίκτες του στη σημερινή (22/7) πρωινή προπόνηση. Με ασκήσεις τακτικής. Ενώ μετά το τέλος της δουλειάς, ο Δέλλας εξήγησε στους παίκτες του την φιλοσοφία του πρώτου κανόνα.

"Θα πρέπει να κλέβουμε την μπάλα για να βρούμε τον αντίπαλο ανοργάνωτο. Δεν πρέπει να δίνουμε χρόνο στον αντίπαλο. Πρέπει να έχουμε γρήγορη αντίδραση. Να είμαστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Χρειάζεται διάθεση και τρέξιμο. Χωρίς αυτό δεν κάνουμε τίποτα. Πρέπει να έχουμε γρήγορη σκέψη για να πηγαίνουμε από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο. Αυτό πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας", ήταν τα λόγια του Δέλλα.

«Βάλτε γκολ»

Φυσικά και η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου έτσι κι αλλιώς είναι το γκολ. Και η δουλειά πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, είναι αναπόσπαστο κομμάτι όλων των ασκήσεων. Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν και τελειώματα φάσεων με την φωνή « βάλτε γκολ, σημαδέψτε σωστά» του Δέλλα να αντηχεί σ’ ολη την Οπαλένιτσα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ