ΑΕΚ

O Πόουσον "σφυρίζει" το Αούστρια - ΑΕΚ

Referee Craig Pawson during the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, March 14, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Referee Craig Pawson during the English Premier League soccer match between Leicester City and Newcastle United at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, March 14, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Τον Άγγλο διαιτητή, Κρεγκ Πόουσον όρισε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ της Αούστρια Βιέννης και της ΑΕΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αγγλική σφυρίχτρα επέλεξε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ της Αούστρια Βιέννης και της ΑΕΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Κρεγκ Πόουσον θα είναι ο άρχοντας του αγώνα ανάμεσα στην Ένωση και την αυστριακή ομάδα.

Ο 38χρονος ρέφερι που προβιβάστηκε το 2013 στην Premier League και έγινε διεθνής το 2015, θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Στέφεν Τσάιλντ, Άνταμ Νουν κι επιπρόσθετους τους Ρόμπερτ Μέντλεϊ, Τζόναθαν Μος, με τέταρτο τον Λες Μπετς.

Ο Πόουσον είχε "σφυρίξει" τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν για τον 3ο προκριματικό γύρο της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου βρήκε το "τριφύλλι" να επικρατεί 2-1. Επίσης, στις 28 Μαρτίου του 2017 είχε "σφυρίξει" το Ελλάδα-Ολλανδία 0-0 για την Elite Round, ενώ στις 9 Νοεμβρίου του 2016 διηύθυνε το φιλικό Ελλάδα - Λευκορωσία 0-1.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ