ΑΕΚ

Ο Πογέτ θέλει… ντέρμπι

Ο Πογέτ θέλει… ντέρμπι
Πογέτ INTIME SPORTS

Δεν "κρατιέται" ο Γκουστάβο Πογέτ που θέλει όχι μόνο να ξεκινήσει αμέσως να δουλεύει, αλλά ακόμα και να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ένα από τα στοιχεία του Γκουστάβο Πογέτ που εντυπωσίασαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι η δίψα του να πιάσει αμέσως δουλειά και το γεγονός πως είχε κάνει ήδη προεργασία για να μάθει την ομάδα.

Γι αυτό και ο Ουρουγουανός ζήτησε να πιάσει άμεσα δουλειά στα Σπάτα με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και να καθίσει στον πάγκο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα από την στιγμή που οριστικοποιήθηκε η συμφωνία, ζήτησε να έρθουν στην Αθήνα και οι δυο στενοί του συνεργάτες.

Ο Μαουρίτσιο Ταρίκο και ο Άντονι Φίλιπ Ότγουέϊ.

Ο Πογέτ με τους δυο βοηθούς του, θα πάει αύριο (30/10) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Μάλιστα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αυτός που θα παρουσιάσει στους «κιτρινόμαυρους» το νέο τεχνικό τιμ της ομάδας. Πιθανότατα ο Πογέτ θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση, μαζί φυσικά με τον Στέλιο Μανωλά.

Από την στιγμή μάλιστα που ο Ουρουγουανός θέλει να κοουτσάρει την ομάδα στο ντέρμπι, θα γίνει προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες εγκαίρως, ώστε να υπάρξει αυτή η δυνατότητα.

Πάντως ήδη από χθες που έφτασε στην Αθήνα, ο Πογέτ έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Έχει γεμίσει ένα μπλοκάκι με σημειώσειςπου αφορούν το υλικό της ΑΕΚ, ενώ έχει φροντίσει να ενημερωθεί και για τον Παναθηναϊκό που είναι ο προσεχής αντίπαλος.

Ενώ βρισκόταν σε ανοικτή γραμμή και με τους δυο συνεργάτες του, προκειμένου να βγάλουν το πρόγραμμα της δουλειάς που θα ακολουθήσουν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ