ΑΕΚ

Ο Πογέτ περιμένει τον Αραβίδη

Ο Πογέτ περιμένει τον Αραβίδη
INTIME SPORTS

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Γκουστάβο Πογέτ, μήπως καταφέρει ο Χρήστος Αραβίδης και δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι πιθανότητες να δώσει ο Χρήστος Αραβίδης το παρών στο ντέρμπι της Κυριακής (1/11) με τον Παναθηναϊκό δεν είναι με το μέρος του. Όμως ο διεθνής επιθετικός έχει αποδείξει πολλές φορές, πως είναι ένας μαχητής. Και δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει εύκολα την… μάχη, για να προλάβει να παίξει στην Λεωφόρο.

Αυτό είναι κάτι που ο Γκουστάβο Πογέτ το κατάλαβε ήδη από την πρώτη προπόνηση. Γι αυτό και αποφάσισε να περιμένει τον Αραβίδη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μέχρι και την αυριανή (31/10) τελευταία προπόνηση και ίσως και ακόμα… παραπέρα.

Ο Πογέτ πήρε στην αποστολή τον διεθνή επιθετικό. Και θα αποφασίσει επί της ουσίας την τελευταία στιγμή, αν θα μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει. Κατά τα άλλα, οι επιλογές του Πογέτ για το ντέρμπι δεν έκρυβαν εκπλήξεις. Με τον Μπαρόχα και τον Ντίντακ όπως και τον Σιμόες, να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ουρουγουανός για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας. Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ