ΑΕΚ

Ο Πογέτ γίνεται… προνομιούχος

Ο Πογέτ γίνεται… προνομιούχος
Πογέτ Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Για περισσότερους από έναν λόγους ο Γκουστάβο Πογέτ περιμένει την διακοπή του πρωταθλήματος. Ένας εξ αυτών, έχει να κάνει με το γεγονός πως θα συμβεί κάτι πρωτόγνωρο για την φετινή ΑΕΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η συγκυρία που ανέλαβε ο Γκουστάβο Πογέτ την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ήταν σχεδόν ιδανική. Έκανε ντεμπούτο σ’ ένα ντέρμπι, που όπως έλεγε ο ίδιος ο Ουρουγουανός τεχνικός, « ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσω το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ενώ σχεδόν δέκα μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του Πογέτ, έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων. Και ως εκ τούτου ο Ουρουγουανός θα βρει μια μικρή πολυτέλεια χρόνου, προκειμένου να γνωρίσει την ομάδα και να δουλέψει για να κάνει τις παρεμβάσεις του, χωρίς να έχει την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Όμως υπάρχει και ένας ακόμα πολύ σοβαρός λόγος, που ο Πογέτ περιμένει αυτή τη διακοπή. Διότι αμέσως μετά απ’ αυτή την διακοπή και αν δεν προκύψει κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο, όλοι οι παίκτες του ρόστερ της ΑΕΚ, θα είναι ετοιμοπόλεμοι. Και όταν λέμε όλοι, εννοούμε κυριολεκτικά όλοι. Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η φετινή σεζόν και θα είναι ένα τεράστιο προνόμιο για τον Πογέτ.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ήδη από χθες (3/11) επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και μάλιστα έπαιξε με μπάλα. Στο διάστημα της διακοπής θα δουλέψει για να κερδίσει τον χαμένο χρόνο και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με τον Πανθρακικό θα είναι πανέτοιμος.

Ο Μιχάλης Μπακάκης ήδη εδώ και περισσότερο από δυο εβδομάδες έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και είναι πανέτοιμος. Μάλιστα στις προπονήσεις δείχνει και σε εξαιρετικά κατάσταση. Αν δεν είχε προκύψει το θέμα με την παραίτηση του Δέλλα, πιθανότατα θα ήταν στην αποστολή ήδη από το ματς με τον Ηρακλή. Πάντως είναι απολύτως ετοιμοπόλεμος.

Ο Χρήστος Αραβίδης από την Κυριακή είχε επί της ουσίας ξεπεράσει το πρόβλημα με το κτύπημα στο πόδι. Αλλά περισσότερο για λόγους προληπτικούς έμεινε εκτός αποστολής του ντέρμπι. Όμως είναι ήδη πανέτοιμος για να παίξει ξανά.

Ενώ ο Πέτρος Μάνταλος, το όνομα του οποίου είναι πλέον και το μοναδικό στο ιατρικό δελτίο, θα το παλέψει για να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Η πρόβλεψη που έχει γίνει είναι για απουσία δυο εβδομάδων. Δεν αποκλείεται όμως, να τα καταφέρει και νωρίτερα ο διεθνής μέσος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ