ΑΕΚ

Ο Πογέτ δεν σκέφτεται την Σουόνσι

Ο Πογέτ δεν σκέφτεται την Σουόνσι
Πογέτ INTIME SPORTS

Παρόλο που η Σουόνσι ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Γκουστάβο Πογέτ, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν σκοπεύει να αφήσει την ΑΕΚ. Διαβάστε τις σκέψεις του.

Για κάθε προπονητή είναι κολακευτικό και ενδεχομένως ελκυστικό, το ενδιαφέρον από μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμα και αν είναι η Σουόνσι. Πολλώ δεν μάλλον όταν αυτό το ενδιαφέρον συνοδεύεται από μεγάλη ζέση του προέδρου της ομάδας για συνεργασία, όπως συμβαίνει με την περίπτωση του Χιού Τζενκινς με τον Γουστάβο Πογέτ. Παρόλα αυτά ο Ουρουγουανός προπονητής δεν έχει σκοπό να αφήσει την ΑΕΚ για να μετακομίσει στην Σουόνσι.

Τουλάχιστον όχι τώρα. Ο Πογέτ πριν από μόλις 1,5 μήνα, αρνήθηκε την προοπτική να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα, διότι προτίμησε την πρόκληση της ΑΕΚ. Και ο ίδιος το είχε αιτιολογήσει λέγοντας πως ήθελε να πάει σε μια ομάδα, που πρέπει να κερδίζει σε κάθε ματς.

Επομένως είναι προφανές πως δεν έχει αλλάξει κάτι στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει από τότε μέχρι τώρα. Επίσης η ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά πως υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης του Πογέτ, ύψους 300χιλιάδων λιρών, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Mirror. Πάντως το ενδιαφέρον της Σουόνσι είναι υπαρκτό και… ζεστό, αλλά δεν «ψήνει» τον Ουρουγουανό, που ωστόσο το γνωρίζει εδώ και μέρες.

Το "δώρο" των Χριστουγέννων

Πάντως ο Πογέτ κυρίως ασχολείται με τον προγραμματισμό που κάνει για την ΑΕΚ. Και αυτό δεν είναι πάντα αποκλειστικά και μόνο αγωνιστικός. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήδη έχει ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές του, το "δώρο" του για τα Χριστούγεννα. Δεν είναι άλλο από μια γενναία εορταστική άδεια πέντε ημερών. Μάλιστα οι ξένοι που έχουν και υπερατλαντικό ταξίδι για να φτάσουν στις οικογένειες τους, δηλαδή ο Μπαρόχα, ο Ντίντακ, ο Μπουονανότε και ο Γκάλο, θα έχουν και μια έξτρα μέρα.

Όλοι οι "κιτρινόμαυροι" θα είναι ελεύθεροι από την επόμενη μέρα του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό στις 21 Δεκεμβρίου και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στα Σπάτα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ