ΑΕΚ

Ο Πατίτο, τα προγνωστικά και το μπλέξιμο

Ο Πατίτο, τα προγνωστικά και το μπλέξιμο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O επιθετικός της ΑΕΚ, Πατίτο Ροντρίγκες διέκοψε τη συνεργασία του με διαφημιστική εταιρεία στην Αργεντινή, η οποία ανέβασε στο λογαριασμό του στο twitter προγνωστικά αγώνων.

Λίγο έλειψε να μπλέξει ο Πατρίσιο Ροντρίγκες, εξαιτίας μιας χορηγικής συμφωνίας που είχε με διαφημιστική εταιρεία στην Αργεντινή, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Βραζιλία. Σε λογαριασμό στο twitter με το όνομα του Πατίτο, περνούσαν προγνωστικά αγώνων για το στοίχημα.

Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν για το ζήτημα και κινητοποιήθηκαν άμεσα. Το έψαξαν το θέμα και εκείνο που μετέφεραν άμεσα στον Ροντρίγκες, ήταν πως θα έπρεπε άμεσα να διακοπεί αυτή η συνεργασία. Τουλάχιστον για όσο αγωνίζεται ο παίκτης στην Ελλάδα. Ο Πατίτο δεσμεύτηκε πως όχι μόνο θα σταματήσει, αλλά θα ζητήσει να σβηστούν και τα επίμαχα "τιτιβίσματα", που πάντως δεν τα είχε "ανεβάσει" ο ίδιος.

Για το θέμα που προέκυψε, έκανε και δήλωση ο ίδιος ο Ροντρίγκες: "Εδώ και δύο χρόνια ο λογαριασμός μου στο τουίτερ είναι προγραμματισμένος να κάνει αυτόματα προμόσιον χωρίς καν εγώ να ασχολούμαι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι προσωπικά το μυαλό μου δεν είναι καν στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία εγώ σπάνια τα χρησιμοποιώ. Σας ευχαριστώ πολύ".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην εθνική Σουηδίας ο Γιόχανσον
Γλιτώνει τα χειρότερα ο Πατίτο
Το απίστευτο αρνητικό ρεκόρ στην επίθεση της ΑΕΚ!
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ