ΑΕΚ

Ο Πατίτο αποχαιρέτησε την Σάντος

Ο Πατίτο αποχαιρέτησε την Σάντος
Πατρίσιο Ροντρίγκες

Ο Πατρίσιο Ροντρίγκες, που ενδιαφέρει και την ΑΕΚ, με συγκινητικό μήνυμα στο twitter αποχαιρέτησε την ομάδα της Σάντος και τους φιλάθλους της.

Το 2012 η Σάντος απέκτησε με μεταγραφή για τέσσερα χρόνια ένα σπουδαίο για την εποχή ταλέντο ονόματι, Πατρίσιο "Πατίτο" Ροντρίγκες.

Ο τότε 22άχρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε καλά, όμως μία σειρά τραυματισμών τον άφησε αρκετά πίσω, με αποτέλεσμα να παραμείνει στάσιμη η εξέλιξη του.

Το 2013-2014 δόθηκε δανεικός στην Εστουδιάντες και το 2015 στην Τζοχόρ από την Μαλαισία, έχοντας ως απολογισμό μόλις τρία γκολ. Έτσι, η Σάντος δεν ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του και ο παίκτης με συγκινητικό μήνυμα στο twitter αποχαιρέτησε τους πάντες στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

"Έχω μόνο καλά λόγια να πω για την Σάντος και την ευκαιρία που μου έδωσε για να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και γι αυτό άφησα πίσω μου πολλά. Δυστυχώς μία σειρά τραυματισμών δεν με άφησε να δώσω όλα όσα ήθελα. Και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φυσικοθεραπευτές και γιατρούς της ομάδας, όπως και όλους όσους δουλεύουν για τον σύλλογο.

Τους πρώην συμπαίκτες μου που μαζί περάσαμε πολλά, τους ψυχολόγους στην ομάδα, διατροφολόγους και άλλους πολλούς. Πάνω απ όλα τους καταπληκτικούς φιλάθλους που αμέσως με αγκάλιασαν όλα αυτά τα χρόνια. Φεγω με δυο τίτλους και 1.000.000 φιλάθλους στην καρδιά μου. Σε ευχαριστώ Σάντος και Βραζιλία".

Τόσο στην Βραζιλία όσο και στην Ελλάδα επιμένουν πως ο παίκτης, που μένει και τυπικά ελεύθερος στις 20 του μήνα, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ