ΑΕΚ

Ο Ουζουνίδης περιμένει δυο μεταγραφές, "Τσίγκρι" και Αλμπάνη

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα (14/07) στην Αθήνα και ο Ουζουνίδης περιμένει δυο μεταγραφές να κλείσουν άμεσα και τους ΝτμίτροΤσιγκρίνσκι και Χρήστο Αλμπάνη να επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Μετά από 12 ημέρες δουλειάς στο Κίελτσε, η ΑΕΚ παίρνει σήμερα (14/07) το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Πρώτα ένα τελευταίο πρωινό ξεμούδιασμα για τους παίκτες εδώ στην Πολωνία, κατόπιν ταξίδι οδικώς στη Βαρσοβία και μετά πτήση για Ελλάδα. Και πλέον ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα βρίσκεται στην… αναμονή.

Καταρχάς για την ολοκλήρωση δυο μεταγραφών. Ήδη από χθες (13/07) υπάρχει έντονη φημολογία πως η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δυο κινήσεων. Για χαφ (με το όνομα του 23χρονου Βραζιλιάνου Άλεφ που ανήκει στην Μπραγκα να ακούγεται έντονα) και σέντερ φορ. Ακόμα και με στόχο να υπάρξουν ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κι ως εκ τούτου αφίξεις μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Όταν δηλαδή θα επιστρέψουν και οι παίκτες της ΑΕΚ στις προπονήσεις, στα Σπάτα πλέον. Ο Ουζουνίδης θα δώσει στους ποδοσφαιριστές ρεπό για την Κυριακή (15/07) και τη Δευτέρα (16/07) . Και το ραντεβού για δουλειά είναι για την Τρίτη (17/07). Τότε που ο τεχνικός της ΑΕΚ θα περιμένει να διαπιστώσει και την κατάσταση των τριών παικτών που φεύγουν με προβλήματα τραυματισμού από το Κίελτσε. Του Τσιγκρίνσκι, του Αλμπάνη και του Μοράν.

Ο Ουκρανός στόπερ πιθανότατα θα μπορέσει από την Τετάρτη (18/07) να επιστρέψει και πάλι σε φουλ ρυθμούς. Το ίδιο και ο Ισπανός χαφ. Θα το δοκιμάσει και ο Αλμπάνη, αλλά πιθανότερο είναι πως η δική του επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, θα είναι προς το τέλος της προσεχούς εβδομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βήματα προόδου, 0-0 με την ΑΕΚ Λάρνακας η ΑΕΚ
Ουζουνίδης: "Δεν είδα διαφορετικά πράγματα, περίμενα περισσότερα"
Το τραγούδι του Οικονόμου και το μπάρμπεκιου της ΑΕΚ (PHOTOS, VIDEO)
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ