ΑΕΚ

Ο Ντιντάκ σε πρώτο πλάνο

Ο Ντιντάκ σε πρώτο πλάνο
Ντιντάκ

Ο Ντιντάκ της Μίλαν μένει ελεύθερος και στην ΑΕΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην περίπτωση του.

Ταξίδι στην Ισπανία το επόμενο διάστημα ετοιμάζει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος έχει βάλει ήδη στο μάτι υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που θα είναι ικανοί να ενισχύσουν την ΑΕΚ στην επιστροφή της στη Σούπερ Λίγκ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει βάλει στο μάτι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είναι ο Ντιντάκ Βίλα, ο οποίος αγωνίζεται στην Εϊμπάρ ως δανεικός από τη Μίλαν. Ο 25χρονος Ισπανός αριστερός μπακ θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και στην Ένωση είναι έτοιμοι να προχωρήσουν για την απόκτηση του.

Ο Ντιντάκ προέρχεται από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ, στην πρώτη ομάδα της οποίας αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-11, έχοντας 24 ματς και προκαλώντας το ενδιαφέρον της Μίλαν.

Ο Ισπανός με την ιταλική ομάδα έκανε μια συμμετοχή και επέστρεψε στην Εσπανιόλ ως δανεικός, ενώ την επόμενη σεζόν μετακόμισε στη Μπέτις.

Πέρσι δόθηκε ξανά ως δανεικός στην Εϊμπάρ, με την οποία αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και πλέον θα μείνει ελεύθερος. Ο Ντιντάκ έχει την ικανότητα να παίζει σε όλη την αριστερή πλευρά, έχει πολλά ανεβάσματα και παίρνει μέρος στο δημιουργικό κομμάτι, κάτι που ψάχνει η ΑΕΚ στη συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ