ΑΕΚ

Ντίας: "Θα είμαι έτοιμος"

Ντίας: "Θα είμαι έτοιμος"

Ο Χουάν Μανουέλ Ντίας μετέβη στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή της ΑΕΚ στο Κίελτσε και τον υποδέχτηκαν οι Κετσπάγια, Μπάγεβιτς. (PICS&VIDS)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, ο Χουάν Μανουέλ Ντίας, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, μετέβη στο Κίελτσε, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός έφτασε στο ξενοδοχείο λίγο πριν τις 22:00 (23:00, ώρα Ελλάδας) συνοδευόμενος από τον Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο και οι πρώτοι που συνάντησε ήταν ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια και ο εκτελεστικός διευθυντής, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ντίας: "Θα είμαι έτοιμος"

Οι δύο άνδρες καλωσόρισαν τον Ντίας και είχαν μία πρώτη συζήτηση μαζί του, ενώ την Κυριακή (10/7) θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του.

Ντίας: "Θα είμαι έτοιμος"

Παρόλα αυτά, ο Ντίας είχε κουράγιο ακόμα να χαμογελά έξω από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ στην Πολωνία και να δηλώνει έτοιμος για σκληρή δουλειά για να προλάβει να φτάσει στο 100% για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 28 Ιουλίου. Επίσης εμφανίστηκε σίγουρος για την επιλογή που έκανε.

"Γνωρίζω πως η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Και δίνει τα πάντα για τον κόσμο και εγώ δίνω τα πάντα για την ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

- Τι σ' έπεισε να είναι η ΑΕΚ η πρώτη σου ομάδα εκτός Λατινικής Αμερικής;

"Σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με καλές υποδομές και το βλέπω ως καλό βήμα για την πρώτη μου επαφή με την Ευρώπη".

- Θα προλάβεις να είσαι έτοιμος στις 28 για το πρώτο ευρωπαϊκο ματς;

"Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα έτοιμος και αυτό σκέφτομαι. Μετά αποφασίζει ο προπονητής. Εγώ θα τα δώσω όλα για να είμαι έτοιμος".

- Έχεις προλάβει να μιλήσει με τον προπονητή;

"Κάναμε μια πρώτη γνωριμία και είπαμε αύριο το πρωί να ξεκινήσω λίγο και να κάνω την πρώτη μου προπόνηση".

Δείτε βίντεο από την άφιξη του Ντίας:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ