ΑΕΚ

Ο Ντακόλ και το δίλημμα

Ο Ντακόλ και το δίλημμα
Ντούνης Ντακόλ INTIME SPORTS

Δίλημμα φαίνεται να έχει ο Τραϊανός Δέλλας ως προς τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Καλλιθέα. Ο Ντακόλ στη θέση του Μάνταλου.

"Αλχημείες" αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Τραϊανός Δέλλας στην Κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Καλλιθέα.

Ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να έχει στη διάθεση του τον Ντάρκο Ζόριτς, ωστόσο οι συνθήκες αλλά και η κακή κατάσταση του γηπέδου δεν είναι και οι καλύτερες για έναν ποδοσφαιριστή που επιστρέφει από τραυματισμό.

Ο προπονητής της Ένωσης στη θέση του αντι – Μάνταλου φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει τον Άλεξ Ντακόλ, ενώ για αυτήν του Μπακάκη, δίπλα στον Σοϊλέδη, προκρίνονται οι λύσεις του Ρόβα ή του Γεωργέα, με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει.

Από εκεί και πέρα και στο κέντρο της άμυνας θα υπάρξουν αλλαγές, καθώς δίπλα στον Λαμπρόπουλο αναμένεται να αγωνιστεί ο Σβάρνας, οι Γιόχανσον και Ανάκογλου θα παραταχθούν στη μεσαία γραμμή, ο Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης, οι Πλατέλλας και Αραβίδης στα άκρα αυτής, με τον Ντούνη να παίρνει τη θέση του πρώτου στη χθεσινή δοκιμή και τον Μπαρμπόζα τη θέση του Ντακόλ.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ