ΑΕΚ

Ο Νοέμβρης με τις… τούρτες

Ο Νοέμβρης με τις… τούρτες

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα (15/11) ο Γκας Πογέτ αλλά αυτό είναι κάτι πολύ… συνηθισμένο για την ΑΕΚ. Το Sport24 έχει το… ρεπορτάζ.

Η σημερινή μέρα (15/11) είναι ξεχωριστή και για τον Γκας Πογέτ και για την ΑΕΚ. Και πιθανότατα θα ήταν και εορταστική στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, αν δεν είχε συμπέσει με το ρεπό που έχει δώσει στους παίκτες του ο Ουρουγουανός. Σήμερα ο Πογέτ έχει τα γενέθλια του. Τα πρώτα που γιορτάζει ως προπονητής της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ φρόντισε να στείλει τις ευχές της μόλις πέρασε η δωδεκάτη νυχτερινή, γράφοντας «τα γενέθλια του προπονητή μας, χρόνια πολλά κόουτς» στο επίσημο σαιτ. Άλλωστε έτσι κι αλλιώς οι ευχές εκ του σύνεγγυς θα δοθούν αναγκαστικά ετεροχρονισμένα, καθώς ο Πογέτ βρίσκεται ακόμα στο Λονδίνο. Ελέω του ρεπό.

Πάντως η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ έχουν συνηθίσει μήνα Νοέμβρη, να γιορτάζουν τον… προπονητή. Δεν είναι βλέπετε ο Πογέτ ο πρώτος που είχε γενέθλια αυτό το μήνα την τελευταία 20ετία. Το ακριβώς αντίθετο. Υπήρξαν και άλλοι και ήταν όλοι ξένοι. Το Sport24 έχει το… ρεπορτάζ.

Με δυο τούρτες

Γενέθλια Νοέμβρη είχε και ο Έβαλντ Λίνεν. Είναι γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1953. Το 2012 δεν είχε προλάβει να κλείσει καν έναν ολόκληρο μήνα στον πάγκο της ΑΕΚ. Δεν είναι από τους κλασικούς Γερμανούς ο Λίνεν, αλλά δεν έχει και ακριβώς αυτό που λέμε… μεσογειακό ταμπεραμέντο. Και εν ώρα εργασίας δεν είχε συνηθίσει τα… πάρτι γενεθλίων. Ως εκ τούτου έμεινε έκπληκτος όταν στην πρωινή προπόνηση, τον περίμεναν δυο τούρτες με κεράκια για να σβήσει.

Δεν πρόλαβε «κιτρινόμαυρα» κεράκια

Γεννημένος μήνα Νοέμβρη (για την ακρίβεια στις 5/11/1952) είναι και ο Όλεγκ Μπλαχίν. Μόνο που ο Ουκρανός τεχνικός δεν πρόλαβε ποτέ να γιορτάσει τα γενέθλια του όντας προπονητής της ΑΕΚ. Ήρθαν έτσι τα πράγματα, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας δέκα μέρες μετά τα γενέθλια του, τον Νοέμβρη του 1998. Ενώ στο τέλος της σεζόν αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Γενέθλια «ιγκόγκνιτο»

Στις 19 Νοεμβρίου του 1945 είχε γεννηθεί ένας ακόμα προπονητής που έχει καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ την τελευταία 20ετία. Πρόκειται για τον Ντουμίτρι Ντουμιτρίου. Όμως το πιθανότερο είναι πως κανείς εξ όσων συνεργάστηκαν μαζί του, δεν γνώριζε πως τα γενέθλια του είναι τον Νοέμβριο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν ήταν τόσο εξωστρεφής και πίσω στο 1997 οι πληροφορίες για… προσωπικά δεδομένα δεν κυκλοφορούσαν παντού καθώς δεν υπήρχε το διαδίκτυο. Ως εκ τούτου τα γενέθλια του προπονητή πέρασαν χωρίς τούρτα στην προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ