ΑΕΚ

Ο Μπαρμπόζα "κέρδισε" τον Μπουονανότε

Ο Μπαρμπόζα "κέρδισε" τον Μπουονανότε
Μπαρμπόζα ΑΕΚ προπόνηση INTIME SPORTS

Η απουσία του Τζεμπούρ από το ματς της ΑΕΚ στην Ξάνθη, αναμενόταν να φέρει δυο αλλαγές στην 11άδα. Μετακόμιση του Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στα αριστερά της επίθεσης φαβορί είναι ο Μπαρμπόζα.

Η απουσία του Ράφικ Τζεμπούρ λόγω τραυματισμού από το ματς της ΑΕΚ στην Ξάνθη, αναμενόταν να φέρει δυο αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στον Πλατανιά. Μετακόμιση του Χρήστου Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης αλλά και κάλυψη του κενού στο αριστερό άκρο της επίθεσης από έναν εκ των Μπαρμπόζα ή Μπουονανότε.

Στη σημερινή (29/8) προπόνηση ο Δέλλας έκανε την πρώτη δοκιμή ενδεκάδας ενόψει του ματς με την Ξάνθη. Όντως μετακίνησε τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης, αλλά θέση στην ομάδα των βασικών στο αριστερό άκρο, έδωσε στον Μπαρμπόζα.

Προφανώς κρίνοντας πως ο Πορτογάλος εξτρέμ, που έχει ακολουθήσει όλη την προετοιμασία, είναι πιο έτοιμος από τον Αργεντινό που έχει μόλις δέκα προπονήσεις στα πόδια του.

Κατά τα άλλα ο Δέλλας προσανατολίζεται να μην κάνει άλλες αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στην πρεμιέρα. Παρόλο που ο Ντίντακ είναι διαθέσιμος, ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε πως σκοπεύει να κρατήσει τον Σοϊλέδη στο αριστερό άκρο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ