ΑΕΚ

Ο Μπάρκας δεν χάρηκε τη μεγάλη στιγμή του

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τον Βασίλη Μπάρκα ο τελικός του Κυπέλλου είχε μια μεγάλη στιγμή, την οποία όμως δεν απόλαυσε. Η εκπληκτική αντίδραση των Παναγιώτη Τσιντώτα και Γιάννη Ανέστη.

Εκείνοι που ξέρουν τα χούγια αυτής της περίεργης θέσης κάτω από τα δοκάρια, επιμένουν πως η μεγαλύτερη στιγμή για έναν τερματοφύλακα, είναι όταν αποκρούει πέναλτι. Είναι σαν να πετυχαίνει το δικό του γκολ. Αυτή την μεγάλη στιγμή, ο Βασίλης Μπάρκας την έζησε στον χθεσινό (12/5) τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Και μάλιστα για πρώτη φορά. Στα 37 παιχνίδια του με την ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και στα 21 που είχαν προηγηθεί με τον Ατρόμητο, ο Μπάρκας δεν είχε αποκρούσει ποτέ ξανά πέναλτι. Το έκανε στον τελικό και μάλιστα με μια εντυπωσιακή αντίδραση.

Όμως αυτό το πρώτο πέναλτι που απέκρουσε δεν συνδυάστηκε με χαρά, αλλά με δάκρυα στο φινάλε. Ο Μπάρκας ξέσπασε σε λυγμούς μετά το τέλος του ματς, από την ένταση και την απογοήτευση για την απώλεια του Κυπέλλου.

"ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΣΙΝΤΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΣΤΗΣ

Γενικώς οι τερματοφύλακες της ΑΕΚ έδειξαν στον τελικό πως μπορούν να είναι πρωταγωνιστές. Κα όχι μέσα στις τέσσερις γραμμές. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας του τελικού. Αυτός που έμεινε στον πάγκο για να παίξει ο Μπάρκας. Όμως ήταν αυτός που πανηγύρισε πιο έξαλλα απ’ όλους στον πάγκο, την απόκρουση στο πέναλτι.

Ενώ μετά το τέλος του ματς, ήταν ο πρώτος που έσπευσε να αγκαλιάσει τον Μπάρκα. Όσο για τον Γιάννη Ανέστη, μπορεί εδώ και πολύ καιρό να είναι εκτός αποστολών και να μοιάζει προδιαγεγραμμένο το μέλλον του μακριά από την ΑΕΚ, στον τελικό ήταν δίπλα στους συμπαίκτες του. Και όχι μόνο. Μετά την λήξη του τελικού, μπήκε στο γήπεδο και προσπάθησε να τους παρηγορήσει για την ήττα. Με πρώτο τον Μπάρκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η εκπληκτική απόκρουση του Μπάρκα στο πέναλτι του Πρίγιοβιτς
Μπάρκας: "Συγγνώμη, έχω μερίδιο ευθύνης"
Τα δάκρυα του Μπάρκα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ