ΑΕΚ

Ο Μπαλντέ και ο Φλέτσερ

Ο Μπαλντέ και ο Φλέτσερ

Ο Ιμπραχίμα Μπαλντέ είναι το φαβορί για να καλύψει τη θέση του σέντερ φορ στην ΑΕΚ αλλά προτάθηκε και εξετάζεται και ο Στίβεν Φλέτσερ.

Ένα από τα πρώτα (και τα πιο φλέγοντα) προ ημερησίας διατάξεως θέματα στην χθεσινή (24/6) σύσκεψη κορυφής στην ΑΕΚ, ήταν το αυτό της απόκτησης σέντερ φορ. Η αλήθεια είναι πως ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ήθελε να έχει ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, πριν η ομάδα ταξιδέψει για την Πολωνία την προσεχή Τετάρτη (29/6).

Και να έχει τον νέο επιθετικό από την πρώτη μέρα της δουλειάς στο Κίελτσε. Γι αυτό και ο στόχος είναι να «τρέξουν» αυτή την μεταγραφή. Η περίπτωση του Ιμπραχίμα Μπαλντέ παραμένει στην κορυφή της λίστας. Ωστόσο προέκυψε και μια αξιόλογη πρόταση, την οποία στην ΑΕΚ θεωρούν πως αξίζει να την ψάξουν.

Προτάθηκε στην Ένωση ο Στίβεν Φλέτσερ. Πρόκειται για 29χρονο διεθνή Σκωτσέζο φορ, με μεγάλη θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ. Ανήκει στην Σάντερλαντ αλλά στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έπαιξε στην Μαρσείγ και έκανε 12 ματς με δυο γκολ.

Sunderland stock player shots taken during the Sunderland v Manchester United match at the Stadium of Light: Steven Fletcher.  Picture: CHRIS BOOTH
Sunderland stock player shots taken during the Sunderland v Manchester United match at the Stadium of Light: Steven Fletcher. Picture: CHRIS BOOTH © 2014 NEWSQUEST MEDIA, ALL RIGHTS RESERVED

Στην ΑΕΚ το... ψάχνουν για να διαπιστώσουν αν υπάρχει προοπτική είτε να μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την Σάντερλαντ, είτε εκ νέου να παραχωρηθεί δανεικός. Βεβαίως το κασέ του είναι υψηλό, ενώ υπάρχουν και ομάδες από την Αγγλία που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Πάντως η ΑΕΚ θα εξετάσει την περίπτωση, χωρίς όμως διάθεση να το τραβήξει πολύ χρονικά. Με τον Μπαλντέ να παραμένει πάντα πολύ ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ