ΑΕΚ

Ο Μπάγεβιτς, ο Μανωλάς και οι αγκαλιές

Ο Μπάγεβιτς, ο Μανωλάς και οι αγκαλιές
ΑΕΚ πανηγυρική ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παίκτες, προπονητής και διοίκηση της ΑΕΚ πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο. Τα συγχαρητήρια του Μελισσανίδη.

Είναι αλήθεια πως για την ΑΕΚ σήμαινε πολλά η παρουσία στον τελικό του κυπέλλου και η διεκδίκηση ενός τροπαίου. Αυτό είχε φανεί από το πόσο βαριά σκιά είχε ρίξει στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, η απόφαση που είχε παρθεί από την πολιτεία για διακοπή της διοργάνωσης.

Και φάνηκε και από τον τρόπο που πανηγύρισαν όλοι στην ΑΕΚ, ένα κουβάρι, την πρόκριση στον τελικό.

Στα αποδυτήρια του γηπέδου του Περιστερίου, στήθηκε ένα μικρό… πάρτι. Οι παίκτες της ΑΕΚ το ήθελαν πολύ και το χάρηκαν πολύ και αυτό φαινόταν από τον τρόπο που αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον. Ακόμα και ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος έδειχναν να έχουν χάσει το κέφι τους, λόγω του παραγκωνισμού τους, χθες (26/4) χάρηκαν με την ψυχή τους την πρόκριση.

Αγκαλιές και δουλειά

Μέσα στο… πάρτι και ο Στέλιος Μανωλάς. Αγκάλιαζε τους ποδοσφαιριστές του ή τους έσφιγγε δυνατά τα χέρια. Προφανώς ο Μανωλάς δεν ήθελε να ανέβουν πολύ οι τόνοι των πανηγυρισμών. Και λόγω χαρακτήρα αλλά κυρίως διότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Υπάρχει ο τελικός. Πάντως ο Μανωλάς ξέρει πως οι παίκτες του είχαν ανάγκη να χαρούν αυτή την πρόκριση. Και μάλιστα το απολάμβανε το γεγονός πως το πανηγύριζαν όλοι μαζί. Βεβαίως για ρεπό ούτε λόγος. Ο Μανωλάς έβαλε κανονικά προπόνηση για σήμερα (27/4) το πρωί. Άλλωστε τα χρονικά περιθώρια είναι στενά μέχρι και τον τελικό. Και υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Εξάλλου ο Μανωλάς προσανατολίζεται και σ’ ένα διήμερο ρεπό το Μεγάλο Σάββατο και ανήμερα του Πάσχα, για να μπορέσουν οι παίκτες να βρεθούν με τις οικογένειες του.

Τα συγχαρητήρια του Μπάγεβιτς

Στα αποδυτήρια του Περιστερίου πριν από τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο, είχε μπει ο Δημήτρης Μελισσανίδης και είχε δώσει το σύνθημα για την πρόκριση. Αμέσως μετά το τέλος του ματς, εκείνος που ανέλαβε να μοιράσει τα «μπράβο» στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μ’ ένα τεράστιο χαμόγελο κατέβηκε στα αποδυτήρια ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ. Και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, όχι μόνο γι αυτή καθ’ αυτή την πρόκριση, αλλά και για την διαδρομή που έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Photo Credits: Action images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ