ΑΕΚ

Ο Μοράις έδωσε κατευθύνσεις για την λειτουργία της ΑΕΚ

Ο Μοράις έδωσε κατευθύνσεις για την λειτουργία της ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις ζήτησε απ' όλους μέσα στην ομάδα να δουλεύουν σαν μία καλοκουρδιμένη μηχανή προκειμένου οι "κιτρινόμαυροι" να πετύχουν τους στόχους τους.

Ένα μεγάλο μερίδιο όσων πέτυχε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην Ίντερ, στην Ρεάλ και στην Τσέλσι, οφείλεται όχι μόνο στην δουλειά την δική του ή των ποδοσφαιριστών, αλλά και του τεχνικού τιμ. Μέλος εκείνου του τεχνικού τιμ, ήταν και ο Ζοσέ Μοράις. Ως εκ τούτου ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πολύ καλά, πόσο σημαντικοί είναι οι ρόλοι όλων μέσα στην ομάδα και ο συγχρονισμός αυτών των ρόλων.

Για τον Μοράις πρέπει να υπάρχει ομαδική λειτουργία σ' όλα. Και ο καθένας από το πόστο του, πρέπει να συμβάλλει σ' αυτό. Αυτό το μήνυμα θέλησε να περάσει ο Μοράις και στα Σπάτα. Στη σημερινή (01/11) προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε σ' όλη την ομάδα και έδωσε το σύνθημα της ομαδικής δουλειάς.

Από τους ποδοσφαιριστές, μέχρι και τους φυσιοθεραπευτές και τους φροντιστές. Ο Μοράις ξέρει καλά πως όλων ο ρόλος και η δουλειά είναι σημαντική. Όπως επίσης θεωρεί πως και το αποτέλεσμα, έρχεται μόνο μέσα από την ομαδική δουλειά. Και αυτό περιμένει απ' όλους.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτοιμη η ΑΕΚ για την κρίσιμη παρουσίαση
Ο Πατίτο, τα προγνωστικά και το μπλέξιμο
Στην εθνική Σουηδίας ο Γιόχανσον
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ