ΑΕΚ

Ο μικρός "Φαραώ" (δεν) είναι επένδυση

Karim Hafez Seif Eldin of Lierse shows deception after the Belgian soccer game SK Lierse vs KAS Eupen, on Wednesday 20 May 2015 in Lier. SK Lierse will be relegated into the Belgian second soccer division after losing against KAS Eupen. (c) Image: Kristof Van Accom
Karim Hafez Seif Eldin of Lierse shows deception after the Belgian soccer game SK Lierse vs KAS Eupen, on Wednesday 20 May 2015 in Lier. SK Lierse will be relegated into the Belgian second soccer division after losing against KAS Eupen. (c) Image: Kristof Van Accom KRISTOF VAN ACCOM

Όταν την προηγούμενη Τετάρτη διέρρευσε από τον βελγικό Τύπο το "κιτρινόμαυρο" ενδιαφέρον για τον Καρίμ Χαφέζ, οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήγαν να σκάσουν.

Προσπαθούσαν, βλέπετε, να κρατήσουν ως επτασφράγιστο μυστικό τις προσπάθειες τους να αποκτήσουν τον μικρό "Φαράω". Οι "μνηστήρες" καιροφυλακτούσαν και ήδη είχε φουντώσει η φημολογία πως η Λιλ ετοιμαζόταν να μπει στο παιχνίδι. Άλλωστε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Χαφέζ και κάνουν λόγο για ένα τεράστιο ταλέντο.

Αποστολή, Πολωνία: Κώστας Τσίλης

Η ΑΕΚ τελικά κατάφερε να κάνει δικό της τον 19χρονο Αιγύπτιο και πρώτη το ανακοίνωση η (πρώην πλέον) ομάδα του, η Λιρς. Θεωρητικά η κίνηση να αποκτηθεί ένας τόσο νεαρός παίκτης για την θέση του αριστερού μπακ, συνιστά επένδυση για το μέλλον. Πρακτικά όμως, στην ΑΕΚ έχουν άμεσες απαιτήσεις από έναν παίκτη που πέρυσι έκανε πράγματα και θαύματα (22 συμμετοχής, τρια γκολ, τρεις ασιστ) στο πρωτάθλημα Βελγίου και ήδη βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αιγύπτου Έκτορ Κούπερ για την εθνική ανδρών της Αιγύπτου.

Με λίγα λόγια ο Δέλλας σκοπεύει να ρίξει κατευθείαν στα… βαθιά τον 19χρονο. Και αν όντως είναι τόσο μεγάλο ταλέντο όσο οι συστάσεις που τον συνοδεύουν, θα κολυμπήσει και θα κάνει και… «πεταλούδα». Εκείνο που μένει να αποφασίσουν στην ΑΕΚ, είναι αν θα προχωρήσουν και σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση στην θέση του αριστερού μπακ. Εξάλλου ο Χαφέζ παίζει και αριστερό εξτρέμ.

Το πρώτο ζήτημα ως προς τον 19χρονο Αιγύπτιο, είναι να ενσωματωθεί στην ομάδα και να βρει πατήματα. Αν όντως ταξιδέψει αύριο (3/8) στην Αθήνα για να υπογράψει, τότε από την Πέμπτη που η αποστολή της ΑΕΚ θα επιστρέψει από την Οπαλένιτσα, θα μπορεί να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ