ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης στα Σπάτα

Ο Μελισσανίδης στα Σπάτα
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λίγη ώρα μετά το τέλος στο ραντεβού των Μπάγεβιτς - Δέλλα βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των κίτρινων και αυτή τη στιγμή μιλάει με τους δύο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ. Μετά την συνάντηση που έγινε νωρίτερα ανάμεσα στον Τραϊανό Δέλλα και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, αμέσως μετά την προπόνηση ανέβηκε στα Σπάτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Προφανώς για να γίνει η καθοριστική σύσκεψη κορυφής, που θα οριοθετήσει τα δεδομένα της επόμενης σεζόν. Αυτή την στιγμή η συνάντηση στα Σπάτα βρίσκεται σε εξέλιξη και το Sport24.grθα σας ενημερώνει συνεχώς.

Ομιλία Δέλλα στα αποδυτήρια, μόνο για όσα έγιναν

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και λίγο πριν ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση της σεζόν, ο Τραϊανός Δέλλας συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια. Για μια τελευταία ομιλία, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ για μια ακόμα φορά ευχαρίστησε τους παίκτες του, χωρίς να κάνει καμία απολύτως αναφορά για το μέλλον. Αναφέρθηκε κυρίως σ' όσα πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του.

"Είναι η τελευταία μας προπόνηση σήμερα. Θα ήθελα ξανά να σας ευχαριστήσω όλους. Τα δώσατε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Δουλέψαμε καλά, ήμασταν ενωμένοι και πετύχαμε αυτό που έπρεπε. Θέλω να πω ένα συγγνώμη σε όσους αδίκησα ποδοσφαιρικά και άθελά μου. Ευχαριστώ και πάλι τους συνεργάτες μου. Οι επιτυχίες ήρθαν μέσα από τη σκληρή δουλειά και από το δέσιμο που είχαμε μέσα από τα αποδυτήρια. Λίγο περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήταν και τα δυο χρόνια εδώ. Από την αρχή αυτής της προσπάθειας. Όταν τελειώνει κάτι, αρχίζει κάτι καινούργιο" ήταν η αναφορά του Δέλλα και για το μέλλον.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ