ΑΕΚ

Ο Μάνταλος και η εθνική Βελγίου

Ο Μάνταλος και η εθνική Βελγίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γκολ του Πέτρου Μάνταλου έκρινε ξανά το δίτερμα και ο Τιμούρ Κετσπάγια πήρε αφορμή να αναλύσει στους παίκτες τι είδους ομάδα θέλει (videos).

Ακόμα δουλειά στους αυτοματισμούς στην επίθεση, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει κάνει. Όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να γκολ από τους παίκτες του. Και κυρίως θέλει να τους δει να παίρνουν νίκες.

Στο δίτερμα στην απογευματινή προπόνηση, ήταν ο Πέτρος Μάνταλος αυτός που έκρινε τον νικητή. Για δεύτερη φορά σε τέσσερις μέρες. Ο Μάνταλος σκόραρε και πάλι στην τελευταία φάση του "διπλού", αυτή την φορά όχι με το κεφάλι αλλά με πλασέ.

Αυτό το γκολ στο... 90', έδωσε την αφορμή στον Κετσπάγια, να εξηγήσει στους παίκτες του, τα χαρακτηριστικά της ομάδας που θέλει να φτιάξει. Και μάλιστα χρησιμοποίησε ως παράδειγμα την εθνική Βελγίου στο Euro.

"Δεν αρκεί για μια ομάδα να έχει ποιότητα. Θέλει αφοσίωση, δεν πρέπει να έχει μόνο παίκτες που θέλουν την μπάλα. Πρέπει να θέλει και πολύ να πάρει τη νίκη. Να τρέχει πολύ και να μοχθεί μέσα στο γήπεδο.

Είδατε τι έγινε με το Βέλγιο. Δεν αρκεί να παίζεις εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχεις τρόπο να κυνηγάς τη νίκη μέχρι και το τέλος".

Πάντως ακόμα και αν είναι πολύ νωρίς για να περιμένει ο Τιμούρ Κετσπάγια από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν αυτοματισμούς και σωστή επιθετική λειτουργία, έχει διαπιστώσει πως πρέπει να ξεκινήσει η δουλειά στο γκολ. Γι αυτό και πριν καν ξεκινήσει το δίτερμα, δούλεψε για πρώτη φορά στα τελειώματα φάσεων.



•Το πρώτο φιλικό εδω στην Πολωνία με αντίπαλο την Μπάνικ,λόγω της ζεστης ,άλλαξε ώρα και αντί για 16.00 ωρα Πολωνίας (17.00 ώρα Ελλάδος) θα ξεκινήσει στις 17.00 ωρα Πολωνίας(18.00 ωρα Ελλάδας)την Τετάρτη 6 Ιουλίου.

•Το πρώτο τους ρεπό εδώ στο Κίελτσε οι πάικτες της ΑΕΚ θα το πάρουν την Πέμπτη 7 Ιουλίου. Δηλαδή την επομένη του πρώτου φιλικού.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ