ΑΕΚ

Ο λόγος που κλήθηκε σε απολογία η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε ποιος είναι ο λόγος που η ΠΑΕ ΑΕΚ κλήθηκε απ' τo Πειθαρχικό Όργανο της Super League, παρά το γεγονός πως στο Φύλλο Αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά υπαιτιότητα της Ένωσης στη διακοπή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (14/03), το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία τον ΠΑΟΚ, τον Λούμπος Μίχελ, τον Ιβάν Σαββίδη και την ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στην Τούμπα και είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του.

Σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως η Ένωση κλήθηκε σε απόλογία, παρά το γεγονός πως στο Φύλλο Αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά υπαιτιότητα των "κιτρινόμαυρων" στη διακοπή του ντέρμπι.

Για την ΑΕΚ, η ανακοίνωση του πειθαρχικού οργάνου της Super League αναφέρει:

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την από 13-03-2018 και με αριθμ. πρωτ. 94/13-03-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το κύρος του Αγώνα και του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 11.03.2018 και της αντικανονικής διακοπής του αγώνα για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 16-03-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών".

Όπως γίνεται κατανοητό, η αιτία πίσω απ' την απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου, είναι η ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του κύρους του αγώνα και του Φύλλου Αγώνα, κάνοντας λόγο για "αντικανονική διακοπή".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλήθηκαν σε απολογία για την Παρασκευή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Μίχελ και Σαββίδης
Επιστροφή στην... κανονικότητα χωρίς Τσιγκρίνσκι
Κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα η ΑΕΚ
Αυτά αναφέρει η έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για Σαββίδη και επεισόδια
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ