ΑΕΚ

Ο Λάζαρος των... άκρων

Ο Λάζαρος των... άκρων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο ματς με την Κέρκυρα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδειξε ξανά, πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα είναι σημείο αναφοράς στην φετινή ΑΕΚ.

Στο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σ’ εκείνο το φιλικό κατακαλόκαιρο στην Κύπρο, μπήκε στο γήπεδο σαν «αφιονισμένος» και «τρέλανε» τους πάντες. Πράγματα και θαύματα έκανε, με αποκορύφωμα μια γκολάρα. Όμως εκείνο το αγωνιστικό «αφιόνι» από τα πρώτα του κιόλας αγωνιστικά λεπτά και χωρίς καλοκαιρινή προετοιμασία, το πλήρωσε με μια θλάση.

Μέσα στην πρώτη του εβδομάδα στην ΑΕΚ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήγε από την σούπερ εμφάνιση, σ’ έναν τραυματισμό. Από το ένα άκρο, στο άλλο. Εικόνα απολύτως ενδεικτική, για το πώς θα κυλήσει η καριέρα του στην ΑΕΚ. Και ας έχουν περάσει μόλις δυο μήνες.

Ο Λάζαρος έχει προλάβει ήδη να τα δώσει όλα και να καταφέρει να παίξει σ’ ένα ντέρμπι, παρόλο που δεν ήταν στο 100% της ετοιμότητας του. Και εχει προλάβει να αποβληθεί μετά την λήξη παιχνιδιού και να τιμωρηθεί και από την διοίκηση της ΑΕΚ. Ενώ ακόμα και σ’ ένα ματς κυπέλλου όπως το χθεσινό (25/10) με την Κέρκυρα, κατάφερε να πάει από το ένα άκρο, στο άλλο.

Ο Χριστοδουλόπουλος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι. Και μάλιστα με όμορφη κεφαλιά, δείγμα της κλάσης του. Ενώ στον πανηγυρισμό του ξέσπασε, καθώς ήταν κάτι που το ήθελε πολύ.

Όμως εκτός από το γκολ, προκάλεσε και αντιδράσεις όταν διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για ανατροπή στα όρια της περιοχής, παρόλο που φαίνεται πως πέφτει μόνος του, χωρίς να υπάρχει παράβαση. Αλλά στους συμπαίκτες έδειχνε την πληγή στο πόδι του, από το πάτημα του αντιπάλου.

Πάντως έτσι κι αλλιώς, ακόμα και ένα ματς όπως αυτό απέναντι στην Κέρκυρα, έδειξε πως ο Λάζαρος φέτος θα είναι των… άκρων. Και με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Όπως συνέβαινε στο 4-2-3-1 επί Κετσπάγια, έτσι και στο 4-4-2 του Μοράις, ο Χριστοδουλόπουλος έπαιξε στο άκρο της επίθεσης. Όπερ σημαίνει πως και ο Πορτογάλος τεχνικός, υπολογίζει τον Λάζαρο για τα άκρα. Κάτι που δεν θα αλλάξει, ακόμα και τώρα που ο Μοράις θα αφήσει στην άκρη το 4-4-2 και θα επιστρέψει σε σχήμα μ’ έναν επιθετικό ενόψει ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μοράις:"Μέσα από την δουλειά, θα προοδεύσουμε"
Νίκη με γκρίνια για την ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ