ΑΕΚ

Ο Κόρδοβα προτιμά Ισπανία ή Γερμανία

Striker Sergio Cordoba, left, of Venezuela's Caracas fights for the ball with midfielder William Candia of Paraguay's Cerro Porteno during the Copa Sudamericana soccer championship game, in Asuncion, Paraguay, Thursday, March 2, 2017.(AP Photo/Jorge Saenz)
Striker Sergio Cordoba, left, of Venezuela's Caracas fights for the ball with midfielder William Candia of Paraguay's Cerro Porteno during the Copa Sudamericana soccer championship game, in Asuncion, Paraguay, Thursday, March 2, 2017.(AP Photo/Jorge Saenz) AP

Ο μάνατζερ του 19χρονου Βενεζουελάνου εξτρέμ, Σέρχιο Κόρδοβα ενημέρωσε την ΑΕΚ, πως ο παίκτης προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του είτε στο ισπανικό, είτε στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως η περίπτωση του Σέρχιο Κόρδοβα ήταν έτσι κι αλλιώς εξαιρετικά δύσκολη για την ΑΕΚ. Κυρίως διότι ο νεαρός Βενεζουελάνος εξτρέμ, είχε "γυαλίσει" επίσης και σε Ισπανούς και σε Γερμανούς.

Ήταν ομάδες όπως η Στουργάρδη αλλά και η Βαλένθια, που είχαν μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Κόρδοβα. Και η ΑΕΚ ήταν διατεθειμένη να το... παλέψει, όμως αναγκάζεται να κάνει... πίσω, καθώς είναι και επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, να δοκιμάσει την τύχη του είτε στην Ισπανία, είτε στην Γερμανία.

Αυτό ενημέρωσε τους ανθρώπους της Ένωσης ο μάνατζερ του Κόρδοβα, με τον οποίο υπήρχε ανοικτή γραμμή. Στην ΑΕΚ προφανώς και δεν σκοπεύουν να πιέσουν τον παίκτη, ούτε όμως και να τον περιμένουν όλο το καλοκαίρι. Επομένως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η ΑΕΚ εγκαταλείπει την περίπτωση του Κόρδοβα.

Photo credits: AP Photo/Jorge Saenz

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ