ΑΕΚ

Ο Κονέ είναι μία λύση για την ΑΕΚ

Ο Κονέ είναι μία λύση για την ΑΕΚ

Το όνομα του διεθνούς μέσου, Παναγιώτη Κονέ παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο η Ουντινέζε του έχει βάλει πωλητήριο και περιμένει προτάσεις για να τον παραχωρήσει.

Αρκετό καιρό βρίσκεται στο μεταγραφικό καρνέ των Κιτρινόμαυρων το όνομα του Παναγιώτη Κονέ, με τον ποδοσφαιριστή να έχει καλή θέση στη λίστα με τα "θέλω" της Ένωσης, παρά το γεγονός ότι προτιμήθηκε να προχωρήσουν κάποιες άλλες περιπτώσεις και να μείνει πίσω η συγκεκριμένη.

Ο λόγος είναι διπλός: Αφενός διότι στη μεσαία γραμμή της η ΑΕΚ διαθέτει τους Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς και Γαλανόπουλο οπότε δεν βιάζεται στην παρούσα φάση, αφετέρου επειδή η Ουντινέζε προτιμά να παραχωρήσει με πώληση τον ποδοσφαιριστή, όχι με δανεισμό. Τουλάχιστον τώρα...

Ωστόσο ενδεχόμενη αποχώρηση του Σουηδού θα ανοίξει μία θέση και ίσως ωθήσει την Ένωση να δει και κάπως διαφορετικά την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Μανόλο Χιμένεθ, θα ήθελε ακόμα μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή να πραγματοποιηθεί, ανεξάρτητα από την υπόθεση Γιόχανσον, καθώς θέλει έναν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά στοιχεία.

Ο Κονέ είναι στα υπόψιν των Κιτρινόμαυρων, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ουντινέζε για επιπλέον δύο χρόνια και όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, δεν προβλέπεται να μείνει ελεύθερος, καθώς η ομάδα του Ούντινε περιμένει ενδιαφερόμενους για να τον πουλήσει.

Στην ΑΕΚ παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και παραμένουν σκεπτικοί για το αν και πότε θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του, ή αν θα αναζητηθεί κάποια άλλη περίπτωση, εφόσον τελικά αποφασιστεί επιπλέον μία προσθήκη στη μεσαία γραμμή, ανεξάρτητα από την υπόθεση Γιόχανσον. Ενδεχόμενο το οποίο προς το παρόν δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ