ΑΕΚ

"Επαφή του Μπάγεβιτς με τον Κετσπάγια"

"Επαφή του Μπάγεβιτς με τον Κετσπάγια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κυπριακή ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι λίγη ώρα μετά την αποχώρηση του από τον ΑΠΟΕΛ, ο Τιμούρ Κετσπάγια δέχτηκε τηλεφώνημα από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Διάψευση από την Ένωση και τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ.

Όπως συμβαίνει κάθε φορά που αναζητείται προπονητής στην ΑΕΚ, ο Τιμούρ Κετσπάγια παρουσιάζεται ως υποψήφιος, ανεξαρτήτως από την επαγγελματική κατάσταση του. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση οι συγκυρίες το έφεραν έτσι ώστε ο Γεωργιανός να είναι διαθέσιμος τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ δεν έχει κάτοχο!

Το απόγευμα της Πέμπτης (21/4) ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Τιμούρ Κετσπάγια και αναμφίβολα, οι φήμες για την έλευση του στην Αθήνα θα αυξηθούν...

Λίγη ώρα αργότερα, η κυπριακή ιστοσελίδα "themasports.com" υποστήριξε ότι υπήρξε επαφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Γεωργιανού προπονητή, με τον δεύτερο να εμφανίζεται μεν διστακτικός, αλλά να μην απαντά αρνητικά. Η ιστοσελίδα προαναγγέλλει εξελίξεις στις επόμενες ημέρες.

Διαψεύδουν ΑΕΚ και Μπάγεβιτς την επαφή

Η Ένωση διέψευσε λίγο αργότερα το εν λόγω δημοσίευμα. Μάλιστα και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ διέψευσε τις φήμες που κυκλοφόρησαν, ενώ από την ομάδα τονίζουν ότι μετά από την απομάκρυνση του Πογέτ δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι επαφές για τον τεχνικό που θα κάτσει στον πάγκο των "κιτρινόμαυρων" την επόμενη σεζόν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ