ΑΕΚ

"Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος"

"Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος"

Γαλλικό δημοσίευμα για τους Πέτρο Μάνταλο, Έλντερ Μπαρμπόζα και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Αναλυτικά τι αναφέρει για τους παίκτες της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ σήμερα (25/7) οι ποδοσφαιριστες ξεκουράζουν τα πόδια τους και κυρίως καθαρίζουν το μυαλό τους, ενόψει του πρώτου παιχνιδιού με την Σεντ Ετιέν. Ωστόσο στην Γαλλία έχουν μπει σε ρυθμούς... ΑΕΚ. Υπάρχουν καθημερινές αναλύσεις για το πρώτο παιχνίδι της Πέμπτης (28/7) αλλά και για την Ένωση.

Μάλιστα, σήμερα (25/7) υπήρξε δημοσίευμα στο σάιτ "butfootball" με αναφορά στον "καλό, στον κακό και τον άσχημο της ΑΕΚ". Όπου καλός βάλτε τον Πέτρο Μάνταλο, για τον οποίο γράφουν οι Γάλλοι πως "είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους πράσινους".

Ο "κακός" είναι ο Έλντερ Μπαρμπόζα λόγω των πολλών καρτών που παίρνει στα παιχνίδια. "Μέσα σε μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο είναι ασυνήθιστο να παίρνεις τόσες κάρτες, αλλά ο Πορτογάλος εκρύγνειται. Αν και έχει ενδιαφέροντα στατιστικά από την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, ο πρώην παίκτης της Πόρτο και της Μπράγκα έχει πάρει και 10 κίτρινες και μία κόκκινη από τους διαιτητές".

Ο "άσχημος" ειναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζουν και ως "κλέφτη τραπεζών". "Η μεταγραφή του από την Ντνίπρο έκλεισε το φετινό καλοκαίρι, όμως τον παίκτη με τις 29 συμμετοχές στην εθνική Ουκρανίας θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε κλέφτη τραπεζών. Από την πορεία του δεν μπορεί να ξεχαστεί η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα όπου θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές αποτυχίες. Το 2009 τον αγόρασαν από την Σαχτάρ έναντι 25 εκατ.ευρώ, έμεινε μία χρονιά και πήγε πίσω με 15 εκατ. ευρώ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ