ΑΕΚ

O Καφού και άλλοι τρεις στη λίστα της ΑΕΚ

O Καφού και άλλοι τρεις στη λίστα της ΑΕΚ

Οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο θα αναχωρήσουν σήμερα (1/4) για την Πορτογαλία. Στη λίστα οι Καφού και Μπονατίνι, όπως και το δίδυμο στόπερ της Εστορίλ.

Οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο αναχωρούν για την Πορτογαλία (1/4), όπου θα παρακολουθήσουν διάφορα ματς κι επεικείμενους στόχους της ΑΕΚ. Στη λίστα οι Καφού και Μπονατίνι, όπως και το δίδυμο στόπερ της Εστορίλ

Ανάμεσα στους παίκτες που θα τσεκάρουν οι "κιτρινόμαυροι", είναι, όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι στόπερ της Εστορίλ, Ταβάρες και Ντιακιτέ, ενώ στα υπόψιν είναι και άλλοι παίκτες.

Ο λόγος για τον Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίαζ ή αλλιώς Καφού, ο οποίος παίζει είτε σαν αμυντικός μέσος, είτε σαν επιτελικός και αγωνίζεται στην Γκιμαράες από το 2013. Φέτος μετρά 25 συμμετοχές και 2 γκολ και δεν βγαίνει από την ενδεκάδα, ενώ πέρα από κάποιες εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα της Γκιμαράες έχει γεμάτες χρονιές την τελευταία τριετία.

Πέραν του 23χρονου άσου, στη λίστα είναι και ο επιθετικός της Εστορίλ, Λεονάρντο Μπονατίνι, ο οποίος φέτος έχει βρει 15 φορές δίχτυα και αρέσει στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γιουβέντους διανύει καλή σεζόν κι έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όπως και της Ένωσης.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ