ΑΕΚ

Ο γρίφος της ΑΕΚ με τον "άσο"

Ο γρίφος της ΑΕΚ με τον "άσο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αξιολογεί και αποφασίζει η ΑΕΚ για τον Βενεζουελάνο τερματοφύλακα, Αλάιν Μπαρόχα, αλλά και συνολικά την θέση κάτω από τα δοκάρια. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το προπονητικό κέντρο των Σπάτων είναι σήμερα (25/3) άδειο και έρημο, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και μάλιστα τριήμερο. Ωστόσο για τους διεθνείς "κιτρινόμαυρους" δεν υπάρχει περιθώριο για ξεκούραση.

Για παράδειγμα ο Αλάιν Μπαρόχα, ξημερώματα Παρασκευής (25/3), είχε παιχνίδι με εθνική ομάδα της Βενεζουέλας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στο Περού. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ δέχθηκε δυο γκολ και ειδικά για το ένα εξ αυτών, φέρει ευθύνη. Παρόλο που δεν ήταν ένα τόσο εύκολο σουτ, όσο φάνηκε. Πάντως σε κάθε περίπτωση και αυτή η εμφάνιση του Μπαρόχα, μπαίνει στον φάκελο αξιολόγησης, που θα κρίνει και το μέλλον του παίκτη στην ΑΕΚ.

Ο Βενεζουελάνος τερματοφύλακας είναι δανεικός στην Ένωση. Ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να ενεργοποιήσει η ΑΕΚ οψιόν για ελεύθερη μεταγραφή του παίκτη. Βεβαίως αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω συμφωνίας. Πριν όμως μπει η ΑΕΚ σ' αυτή την διαδικασία, θα πρέπει να ληφθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του παίκτη.

Ο Πογέτ μέχρι τώρα στα ματς έχει δείξει πως εμπιστεύεται τον Μπαρόχα. Ωστόσο η διαδικασία αξιολόγησης βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακόμα είναι στο... ζύγι τα αρνητικά και τα θετικά της προοπτικής να παραμεινει ο Βενεζουελάνος. Χωρίς ακόμα να έχει "βαρύνει" προς την μια ή την άλλη πλευρά.

Προφανώς και σημαντική παράμετρος στην υπόθεση, είναι και η παραμονή ή του Πογέτ στην ΑΕΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει πάρει οριστική απόφαση, για την υπόθεση τερματοφύλακα. Πιθανότατα μάλιστα, να περιμένει ακόμα και την διαδικασία των πλέι οφ, προκειμένου να ολοκληρώσει αυτή την αξιολόγηση για την θέση κάτω από τα δοκάρια.

Από την άλλη μεριά, στην εξίσωση μπαίνει και ο Γιάννης Ανέστης. Ένας Έλληνας τερματοφύλακας που έστω και αν έχει χάσει την θέση του βασικού, αποτελεί μια επένδυση για την ΑΕΚ.

Την δεδομένη χρονική στιγμή, η θέση του τερματοφύλακα αποτελεί ένα γρίφο για τη νέα σεζόν. Δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση για το αν η ΑΕΚ θα κρατήσει τον Μπαρόχα ή θα κοιτάξει για κάτι διαφορετικό.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ