ΑΕΚ

Ο επιθετικός που θέλει η ΑΕΚ

Ο επιθετικός που θέλει η ΑΕΚ
Μιλοβάνοβιτς Μπάγεβιτς INTIME SPORTS

Η λίστα με ονόματα επιθετικών που έχει στα χέρια του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι ίσως μακρύτερη και απ’ αυτή του Σίντλερ.

Ακόμα και τέτοια εποχή, δηλαδή 24ώρα πριν κλείσει η μεταγραφική αγορά, οι επιλογές που υπάρχουν είναι αρκούντως πολλές. Επίσης ζήτημα οικονομικό επί της ουσίας δεν τίθεται. Προφανώς η ΑΕΚ δεν βγήκε στην αγορά έτοιμη να ρίξει εκατομμύρια. Αλλά το μπάτζετ που είναι διατεθειμένη να διαθέσει, είναι ικανό να δώσει επίσης αρκετές επιλογές.

Το μείζον ζήτημα είναι πως η ΑΕΚ δεν θέλει να κάνει μεταγραφή επιθετικού απλώς για να κάνει μεταγραφή. Θέλει να βάλει στην «μηχανή» της έναν παίκτη, που θα αποτελέσει πολύτιμο «εξάρτημα». Ήτοι, έναν επιθετικό που θα ταιριάξει με το στιλ και το μοντέλο παιχνιδιού, που ήδη είναι και διαμορφωμένο σχεδόν από πέρυσι και δουλεμένο στην προετοιμασία. Ένας φορ με ταχύτητα στην κίνηση και την σκέψη, που να μπορεί να «σπάει» την μπάλα και να ανοίγει την γρήγορη επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Ουσιαστικά αυτό θα είναι το διακύβευμα της σημερινής (27/8) κουβέντας που θα έχουν ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (που μόλις θα έχει επιστρέψει από μη μεταγραφικού σκοπού ταξίδι) και ο Τραϊανός Δέλλας. Στο τραπέζι θα πέσουν ονόματα. Τα περισσότερα ο τεχνικός της ΑΕΚ τα έχει δει εν δράσει σε βίντεο. Ενώ ο Μιλοβάνοβιτς έχει κάνει μια πρώτη προεργασία στο κομμάτι της δυνατότητας προσέγγισης και εν δυνάμει συμφωνίας.

Εκείνο που θα απομένει, είναι να παρθεί μια οριστική απόφαση για το αν υπάρχει στην λίστα επιθετικός που μπορεί να αποκτηθεί και που διαθέτει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά εκείνα που θα του επιτρέπουν να ταιριάξει στην ομάδα. Από την κουβέντα ανάμεσα στις τρεις κεφαλές του ποδοσφαιρικού τμήματος θα προκύψει ένα αποτέλεσμα. Και αμέσως μετά την Ξάνθη, ανάλογα με το αποτέλεσμα αυτό, θα υπάρξουν και εξελίξεις.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ