ΑΕΚ

Ο Δημάτος απάντησε στον Κυριάκο

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος απάντησε μέσω facebook, σε όσα υποστήριξε ο Κυριάκος Κυριάκος, τονίζοντας πως "το τι είναι δίκαιο και τι είναι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο".

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφάσισαν να μην πάρουν θέση για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να επιστρέψει τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ και να αναιρέσει την τιμωρία δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, καθώς όπως υποστηρίζουν "δεν θέλουμε να υπάρξει κανένας αποπροσανατολισμός, λίγες ώρες πριν από τέτοιο ματς".

Ωστόσο, μία ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου προκάλεσε την αντίδραση του Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος έδωσε απάντηση μέσω facebook.

"Το τι είναι δίκαιο και τι είναι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο. Όλοι στο τέλος θα κριθούμε για τη στάση μας απέναντι σε αυτό που υπηρετούμε. Για μια περήφανη ομάδα σαν την ΑΕΚ, που σε ολόκληρη την ιστορία της δεν της έχει χαριστεί το παραμικρό, υπάρχει μόνο το γήπεδο! Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος", αναφέρει η ανάρτηση του Διευθυντή Επικοινωνίας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Δημάτος απάντησε στον Κυριάκο

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κυριάκος: "Είναι και δίκαιο και ηθικό"
ΑΕΚ: "Πρώτα το ματς, μετά όλα τα άλλα"
Φτιάξε την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Έργα και ημέρες του δικαστή Σκουτέρη
Τσιάρτας: "Σε 10 ώρες τετραγωνίστηκε ο κύκλος"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ