ΑΕΚ

Ο δεύτερος φορ και ο εξτρέμ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

ΤΙ (ξανα)έδειξε ο Χιμένεθ για τον ρόλο των Βίκτωρα Κλωναρίδη και Πέτρου Μάνταλου, στην άσκηση τακτικής.

"Με τον Κλωναρίδη εδώ, θα πρέπει να αρχίσω να συνηθίζω στα άκρα", παραδέχθηκε στη συνέντευξη του ο Πέτρος Μάνταλος. Και πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις, η άσκηση τακτικής του Μανόλο Χιμένεθ, δικαίωσε τις εκτιμήσεις του αρχηγού της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός στην απογευματινή προπόνηση, δούλεψε στα τελειώματα των φάσεων, αλλά με οργανωμένες επιθέσεις και κυκλοφορία της μπάλας.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Και ο Χιμένεθ είχε τοποθετήσει και πάλι τον Μάνταλο στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη σε θέση δεύτερου φορ. Όπως άλλωστε έχει κάνει και τις περισσότερες φορές μέχρι τώρα στις ασκήσεις. Δείγμα για τις σκέψεις του Χιμένεθ, για τον ρόλο που θα έχουν οι δυο παίκτες.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΤΟΜΙΚΟ, ΕΝΑΣ ΑΠΩΝ

Το απουσιολόγιο του Μανόλο Χιμένεθ παραμένει μεγάλο, παρά τα καλά νέα που ήρθαν από τον Σιμόες αλλά και τον Τσιγκρίνσκι, που δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό. Τόσο ο Πορτογάλος μέσος, όσο και ο Ουκρανός στόπερ, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα μέσα στο γήπεδο. Με τρέξιμο και λίγη μπάλα. Το ίδιο έκαναν και ο Πατίτο με τον Μεληκιώτη. Αντιθέτως ο Όγκνιεν Βράνιες, δεν ήταν το απόγευμα καθόλου στο γήπεδο.

Δείτε VIDEOS απ' την προπόνηση:

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ