ΑΕΚ

Ο Δέλλας ψάχνει την κίνηση ματ

Ο Δέλλας ψάχνει την κίνηση ματ
Ανάκογλου INTIME SPORTS

Διαβάστε τις σκέψεις του Δέλλα για τη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Ανάκογλου στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τέτοια ματς, σαν αυτό της Τετάρτης (23/9) στην Τούμπα, ο Τραϊανός Δέλλας τα έχει φάει με το… κουτάλι ως ποδοσφαιριστής. Και σ’ αντίθεση μ’ άλλους συναδέλφους του, ο Τράι ήδη από τότε που φορούσε φανέλα και σορτσάκι και ήταν μέσα στις τέσσερις γραμμές, παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχή τις τεχνικές λεπτομέρειες παιχνιδιών.

Ειδικά τέτοιων παιχνιδιών, όπως αυτό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ. Και ο Δέλλας γνωρίζει πολύ καλά, πως αρκεί μια κίνηση, μια μικρή λεπτομέρεια στο πλάνο, προκειμένου να κριθεί το αποτέλεσμα. Αυτή την κίνηση ψάχνει ο τεχνικός της ΑΕΚ μέσα από τις δοκιμές που κάνει στα Σπάτα.

Από το μυαλό του Δέλλα έχει περάσει η παρουσία του Δημήτρη Ανάκογλου στη βασική ενδεκάδα. Ενός παίκτη με σύνθετα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Που μπορεί να βοηθήσει εξίσου καλά και στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά και στο δημιουργικό. Και την ίδια στιγμή μπορεί να απελευθερώσει και τον Αντρέ Σιμόες.

Έναν ποδοσφαιριστή που έτσι κι αλλιώς είναι κλειδί για το παιχνίδι της ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος με περισσότερη άνεση κινήσεων, μπορεί να προσφέρει και δημιουργικά, αλλά και να επικεντρωθεί στην εξουδετέρωση παικτών που είναι σημαντικοί για το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Όπως ο Πέλκας ή ο Μάκ.

Είναι δεδομένο πως ο Δέλλας δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε αφενός ένα σχήμα με τον Ανάκογλου εντός θα είναι… πρωτοεμφανιζόμενο και ως εκ τούτου πρωτοδοκιμαζόμενο. Ενώ από την άλλη μεριά, θα προϋποθέτει και η παραμονή στον πάγκο του Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ενός παίκτη με σημαντική προσφορά στο δεξί άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ και στα τρια πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Βεβαίως η κίνηση ματ, πιθανόν να απαιτεί μια έκπληξη. Ακόμα και με επιλογή που δεν έχει δοκιμάσει καθόλου μέχρι τώρα ο Δέλλας στην προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ