ΑΕΚ

Ο Δέλλας "ανακάτεψε" την τράπουλα

Ο Δέλλας "ανακάτεψε" την τράπουλα
INTIME SPORTS

Ο Τραϊνός Δέλλας δοκίμασε αρκετά πράγματα στην προπόνηση του Σαββάτου (25/7) στην ΑΕΚ. Διαβάστε τα σχήματα και τα πρόσωπα που συνδύασε ανά θέση.

Τα περισσότερα (ίσως και όλα τα) φιλικά στην Πολωνία, ο Τραϊανός Δέλλας θα τα αξιοποιήσει προκειμένου να κάνει μια σειρά από αγωνιστικά πειράματα. Σε θέσεις, σχήματα και αγωνιστικούς συνδυασμούς. Γι αυτό και στη σημερινή (25/7) πρωινή προπόνηση, ανακάτεψε την «τράπουλα» και των δυο ομάδων που έκαναν ασκήσεις τακτικής και που έπαιξαν και δίτερμα.

Από το… ανακάτεμα προέκυψε καταρχήν δίδυμο του Τζεμπούρ με τον Αραβίδη στη επιθετική γραμμή. Με τον «Άραβα» να παίζει λίγο πιο μπροστά και τον Αλγερινό επιθετικό σ’ έναν ρόλο πιο ελεύθερο λίγο πιο πίσω. Στην ίδια ομάδα δεξί εξτρέμ ήταν ο Πλατέλλας και αριστερό ο Μπαρμπόσα. Επίσης ο Κορδέρο είχε παρτενέρ τον Σιμόες στις θέσεις των αμυντικών χαφ, ο Κολοβέτσιος ήταν δίδυμο με τον Άρθο στο κέντρο της άμυνας και ο Πεταυράκης με τον Βασιλαντωνόπουλου ήταν στα δυο άκρα της άμυνας.

Ακόμα πιο… ανακατεμένη ήταν η «τράπουλα» της δεύτερης ομάδας. Με τον Βάργκας να παίρνει ρόλο ελεύθερο πίσω από τον Κρισάντους και τον Γκάλο να ανεβαίνει σε θέση δεξιού εξτρέμ με τον Ζόριτς στην αντίστοιχη θέση αριστερά. Ο Ανάκογλου ήταν δίδυμο με τον Γιόχανσον στα αμυντικά χαφ (με τον Σουηδό να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του «διπλού»), ο Λαμπροπουλος και ο Τζανετόπουλος ήταν οι δυο στόπερ και ο Γροντής με τον Σβάρνα στα δυο άκρα.

Προσεκτικά ο Μάνταλος, ατομικό ο Σοϊλέδης

Στη σημερινή (25/7) πρωινή προπόνηση ο Πέτρος Μάνταλος ακολούθησε μόνο το μισό πρόγραμμα που αφορούσε την φυσική κατάσταση. Και προφυλάχθηκε στις ασκήσεις με μπάλα. Ενώ ο Άρης Σοϊλέδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.


Δίτερμα στην προπόνηση της ΑΕΚ (25/7/2015) από sport24tv


Το γκολ του Γιόχανσον στην προπόνηση (ΑΕΚ, 25/7... από sport24tv
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ