ΑΕΚ

Ο δείπνος του Αραβίδη

Ο δείπνος του Αραβίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Αραβίδης έκανε το τραπέζι στους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ μέσα σε οικογενειακό κλίμα. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ + VIDEO)

Στις οικογένειες υπάρχουν και εντάσεις, υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Αυτές όμως, λύνονται γύρω από ένα τραπέζι. Αυτόν τον τρόπο επέλεξε ο Χρήστος Αραβίδης για να βάλει τελεία και παύλα, σ' όλα όσα έγιναν από την περασμένη Κυριακή το βράδυ και την αινιγματική ανάρτηση. Σε ένα θέμα που έληξε και το πρωί της επόμενης ημέρας.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ έκανε το τραπέζι σ' όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, σε κεντρικό εστιατόριο της Γλυφάδας και δεν έλειψε κανείς.

Ούτε ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι συνεργάτες του, ούτε ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ούτε ο τεχνικός διευθυντής Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (που πήγε από τους πρώτους), ούτε ο επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ούτε ο τιμ μάνατζερ Βασίλης Δημητριάδης μαζί με τον συνεργάτη του Βαγγέλη Γιαννίση.

Φυσικά δεν έλειψε κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα, πλην του εγχειρισμένου στη μύτη, Πέτρο Μάνταλο, που μνημονεύτηκε απ' όλους, ουκ ολίγες φορές. Τελευταίος στο τραπέζι έφτασε ο Λέσκοτ, που ταλαιπωρήθηκε να παρκάρει στην Γλυφάδα, αλλά σαν τζέντλεμαν, μπήκε στο μαγαζί και χαιρέτησε πρώτο και δια χειραψίας τον οικοδεσπότη Αραβίδη.

Ο δείπνος του Αραβίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χαμογελαστός έφτασε στο μαγαζί ο Τιμούρ Κετσπάγια

Ο δείπνος του Αραβίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τσικρίνσκι και Αλμέιδα τα λένε υπό το βλέμμα του Πατίτο.

Ο δείπνος του Αραβίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μια αμφιθεατρική άποψη του τραπεζιού.

Δείτε πλάνα από την άφιξη των ποδοσφαιριστών και από τα πρώτα πηγαδάκια.

Photo credits: Action images
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ