ΑΕΚ

Ο "άσος" στο μανίκι του Χιμένεθ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει… κρυφό χαρτί με το οποίο ήδη έχει κερδίσει μια παρτίδα στα play offs και πάνω του ποντάρει πολλά. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ

Προφανώς και σ’ αυτό το μίνι πρωτάθλημα των play offs, είναι δύσκολο ο Μανόλο Χιμένεθ να αιφνιδιάσει τους αντιπάλους της ΑΕΚ. Άλλωστε με τη σεζόν να βρίσκεται στο φινάλε της, όλοι γνωρίζονται μ’ όλους. Και μάλιστα καλά. Όμως η αλήθεια είναι πως ο Χιμένεθ, ήδη από το ματς της Τούμπας την προηγούμενη Κυριακή (14/5), έβγαλε έναν «άσο» από το μανίκι του, πάνω στον οποίο θα ποντάρει πολλά και για το σημερινό (21/5) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Λέγεται Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο Χιμένεθ ξεκίνησε τον 20χρονο μέσο στην τριάδα της μεσαίας γραμμής στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ κυριάρχησε απόλυτα μέσα στο γήπεδο. Τα τρεξίματα, η δυναμική και συνολικά ο τρόπος παιχνιδιού του Γαλανόπουλου, είχαν κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή. Το ίδιο θα επιδιώξει και σήμερα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Χιμένεθ. Με τις ικανότητες του 20χρόνου μέσου, να μπορέσει να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή και να βάλει τον αντίπαλο στην περιοχή του. Όπως είχε κάνε και στην Τούμπα.

Άλλωστε έτσι κι αλλιώς ο Χιμένεθ φαίνεται να έχει στο μυαλό του μια ανάλογη συνταγή για το σημερινό ντέρμπι. Με τριάδα στη μεσαία γραμμή και τριάδα στην επίθεση. Με τον Μάνταλο και τον Χριστοδουλόπουλο να επιστρέφουν στην ενδεκάδα και τον Αραούχο στην κορυφή. Πιθανότατα ο Αϊντάρεβιτς θα παραμείνει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο βασικό σχήμα, ενώ δεν αποκλείεται ο Χιμένεθ να δώσει ανάσες στον Σιμόες και να ξεκινήσει βασικό τον Γιόχανσον. Χωρίς πάντως να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιες έκπληξης της τελευταίας στιγμής, είτε στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, είτε ακόμα και στο σχήμα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ