ΑΕΚ

Ο Αραούχο και οι άλλοι τρεις υποψήφιοι φορ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Βάζουν μπροστά την υπόθεση του φορ στην Ένωση, με τον Σέρχιο Αραούχο να είναι ξανά στο προσκήνιο, μαζί με άλλες τρεις περιπτώσεις.

Είναι επιτακτική ανάγκη για την ΑΕΚ να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης της, με τους ανθρώπους της ομάδας να προχωράνε μπροστά την συγκεκριμένη υπόθεση, που όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» έχουν ξεχωρίσει τρεις επιθετικοί και ο Αραούχο, που βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για την Ένωση.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος επιθετικός δεν έχει πάψει λεπτό, να απασχολεί την ΑΕΚ, που παρακολουθεί συνεχώς την πορεία του στη Λας Πάλμας, όσον αφορά βέβαια και το μέλλον του, θέλοντας να κάνει την κατάλληλη στιγμή την κίνηση της για την απόκτηση του. Όμως, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να στηρίξει όλο το πλάνο ενίσχυσης στη θέση του φορ, πάνω σε μια περίπτωση σαν του Αραούχο, που έχει αρκετές δυσκολίες.

Γι’ αυτό και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μαζί με το τεχνικό επιτελείο, έχουν διακρίνει τρεις περιπτώσεις επιθετικών, που απασχολούν την Ένωση. Μάλιστα, φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι που έχουν διακρίνει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έχουν διαφορετικό αγωνιστικό στιλ μεταξύ τους, δείχνοντας ότι ακόμα στην Ένωση δεν έχουν κατασταλάξει τι επιθετικό ψάχνουν.

Το σίγουρο είναι ότι πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, αφού η Ένωση τρέχει την υπόθεση του φορ για τα καλά, που αν μη τι άλλο, θα ήταν ιδανικό σενάριο να προλάβει τα ματς με την Κλαμπ Μπρίζ ο νέος επιθετικός.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ