ΑΕΚ

"Ο Αραούχο έχει επιλέξει ΑΕΚ"

"Ο Αραούχο έχει επιλέξει ΑΕΚ"

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Λίτο Χιμένεθ που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κάρλος Αραούχο, ο Αργεντινός φορ έχει επιλέξει την Ένωση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η "μάχη" που δίνει η ΑΕΚ για τον Σέρχιο Αραούχο είναι σκληρή και είναι τόσο με την Λας Πάλμας, για να έρθει σε συμφωνία για τον δανεισμό, όσο και με τους λοιπούς "μνηστήρες". Όμως η Ένωση έχει σύμμαχο τον ίδιο τον Αργεντινό φορ, που έχει κάνει την επιλογή του.

Σύμφωνα με τον Λίτο Χιμένεθ, τον Ισπανό δημοσιογράφο που αποκάλυψε την Κυριακή (22/1) το θέμα του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Αραούχο και ο οποίος μίλησε στο Sport24.gr: "Ο Αραούχο και ο πατέρας του θέλουν την ΑΕΚ. Και πλέον είναι θέμα της Λας Πάλμας. Υπάρχουν προτάσεις και από την Γκρέμιο και από την Τουρκία. Όμως ο Αραούχο θέλει να πάει στην ΑΕΚ".

Το "αγκάθι" φαίνεται να αφορά και τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και το χρονικό διάστημα του δανεισμού, καθώς η Λας Πάλμας φαίνεται να συζητά μόνο μέχρι το καλοκαίρι και όχι για 18 μήνες. Πάντως είναι προφανές πως εξελίξεις θα υπάρχουν άμεσα.

"Σε γενικές γραμμές η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, αλλά πρέπει να υπάρχει και συμφωνία στο οικονομικό", τόνισε ο Χιμένεθ, ο οποίος υποστηρίζει πως η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκεται πλέον στις 100.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η "μάχη" για Αραούχο, ο μεγάλος άγνωστος και η εναλλακτική με Αρμεντέρος
Δανεικό για 1,5 χρόνο θέλει η ΑΕΚ τον Αραούχο
Ισπανικό "τιτίβισμα" για Αραούχο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ