ΑΕΚ

Ο αποχαιρετισμός του Κετσπάγια

Ο αποχαιρετισμός του Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποχαιρέτισε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Πέτρος Μάνταλος ήταν αυτός που μίλησε εκ μέρους των συμπαικτών του, ενώ ο Μαϊστόροβιτς ενημέρωσε για τις εξελίξεις.

Κάτι λιγότερο από δυο ώρες πριν η ΑΕΚ ανακοινώσει την πρόσληψη του Ζοζέ Μοράις για την θέση του προπονητή, ο Τιμούρ Κετσπάγια έμπαινε για τελευταία φορά στα αποδυτήρια των Σπάτων για να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές του. Μάλιστα ο Γεωργιανός τεχνικός ήταν έντονα φορτισμένος συναισθηματικά.

"Σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία που είχαμε τους προηγούμενους μήνες και για τη δουλειά που κάναμε τόσο εδώ όσο και στην προετοιμασία. Να ξέρετε ότι δεν έχω παράπονο από κανέναν σας. Θέλω να σας πω ότι όπως ως παίκτης, έτσι και ως προπονητής ζω τα παιχνίδια με πάθος. Γι' αυτό ζητούσα πάντα περισσότερα. Ακόμα κι αν κάποιες φορές ήμουν πιο έντονος στις αντιδράσεις μου, δεν εχω κατι προσωπικό με κάποιον από σας. Κάναμε άψογα τη δουλειά μας και δεν είχαμε κανενα πρόβλημα μεταξύ μας. Θέλω να σας ευχηθώ καλή συνέχεια. Να πιστεύετε στον εαυτό σας γιατί έχετε πολλές ικανότητες. Να προσέχετε και να μην παρασύρεστε απ' όσα γίνονται", τόνισε ο Κετσπάγια που μετά δυσκολίας συγκρατούσε τα δάκρυα του.

Τότε τον λόγο πήρε ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος και μίλησε εκ μέρους όλης της ομάδας. "Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Λυπούμαστε για το ότι δε μένετε να συνεχίσουμε ό, τι αρχίσαμε το καλοκαίρι και να πετύχουμε τους στόχους μας. Σεβόμαστε τη δουλειά που κάνατε. Να έχετε καλή συνέχεια".

Για την αλλαγή… φρουράς στον πάγκο, ενημέρωσε τους παίκτες στα Σπάτα ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και ζήτησε να μην επηρεαστεί η ομάδα. "Να ξέρετε πως από σήμερα σταματάει η συνεργασία με τον προπονητή μας. Εγώ αυτό που θέλω από εσάς στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι να έρθει ο νέος σας προπονητής, αλλά και όταν θα έρθει ο νέος προπονητής, είναι να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά και να μην επηρεαστείτε από τίποτα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ