ΑΕΚ

Ο απόλυτος... αιφνιδιασμός από Πογέτ

Ο απόλυτος... αιφνιδιασμός από Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έμαθαν από το διαδίκτυο για την απόφαση του Γκουστάβο Πογέτ να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ είχε κανονικά προπόνηση σήμερα (19/4) το πρωί. Την τελευταία πριν από το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν κανονικά στα Σπάτα και δούλεψε όπως συνήθως, χωρίς να δώσει την παραμικρή ένδειξη, πως είχε πάρει απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν είχε αντιληφθεί τίποτα. Την απόφαση του Πογέτ οι παίκτες της ΑΕΚ την πληροφορήθηκαν από το διαδίκτυο και από τα ραδιόφωνα και με τηλέφωνα που έκαναν μεταξύ τους. Κανείς δεν είχε ιδέα, καθώς ο Ουρουγουανός προτίμησε να αιφνιδιάσει με την δήλωση του.

Μάλιστα η είδηση πως ο Πογέτ δήλωσε πως φεύγει στο τέλος της σεζόν, άρχισε να κυκλοφορεί, λίγη ώρα πριν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο, πάνε στο ξενοδοχείο.

Εκεί που προφανώς αυτή η εξέλιξη θα αποτελεί το βασικό θέμα συζήτησης, ενώ μένει να φανεί αν τώρα που έκανε την δημόσια τοποθέτηση ο Πογέτ, θα μιλήσει επ' αυτού και στους παίκτες του.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ