ΑΕΚ

Ο απολογισμός της θητείας Κετσπάγια στην ΑΕΚ

Ο απολογισμός της θητείας Κετσπάγια στην ΑΕΚ
Κετσπάγια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 6 Ιουνίου προσελήφθη στην ΑΕΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια και στις 18 Οκτωβρίου αποτέλεσε παρελθόν. Ο απολογισμός του στο τιμόνι της "Ένωσης" και οι μεταγραφές που έγιναν κατά τη θητεία του.

Μετά το "ναυάγιο" στις συζητήσεις με τον Φιλίπ Μοντανιέ, η διοίκηση της ΑΕΚ επέλεξε τον Τιμούρ Κετσπάγια για τη θέση του προπονητή. Η πρόσληψη του Γεωργιανού τεχνικού ανακοινώθηκε στις 6 Ιουνίου και την Τρίτη (18/10) έγινε γνωστό ότι αποτελεί παρελθόν.

Ο 48χρονος προπονητής πρόλαβε στο διάστημα αυτό να κοουτσάρει την Ένωση σε επτά παιχνίδια. Τα δύο ήταν τα ευρωπαϊκά με την Σεντ Ετιέν και τα υπόλοιπα πέντε ήταν στη Super League. Ο Κετσπάγια κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις νίκες, υπέστη δύο ήττες, ενώ άλλα δύο ματς ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.

Θυμηθείτε τους αγώνες στους οποίους κάθισε στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γεωργιανός:

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΤΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
28/07/16 Europa League Σεντ Ετιέν - ΑΕΚ 0-0
04/08/16 Europa League ΑΕΚ - Σεντ Ετιέν 0-1
11/09/16 Super League ΑΕΚ - Ξάνθη 4-1
17/09/16 Super League Βέροια - ΑΕΚ 0-2
26/09/16 Super League ΑΕΚ - Ηρακλής 0-0
02/10/16 Super League Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0
17/10/16 Super League ΑΕΛ - ΑΕΚ 1-2

Το πάρε - δώσε της θητείας Κετσπάγια

Την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αφού είχε ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Κετσπάγια, η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση εννέα ποδοσφαιριστών. Από αυτούς, οι τέσσερις ήταν Έλληνες, ενώ τα "κιτρινόμαυρα" φόρεσε και ένας Ουρουγουανός, ένας Άγγλος, ένας Πορτογάλος, ένας Ουκρανός και ένας Αργεντινός.

Παράλληλα η ΑΕΚ προχώρησε και σε αποδεσμεύσεις παικτών. Δεν έμεινεναν στην ομάδα για διαφορετικούς λόγους οι Τζεμπούρ, Κρισάντους, Καραγκιολίδης, Σουκουλίνι, Μπρέσεβιτς, Άρθο, Σοϊλέδης, Μπαρόχα, Σβάρνας, Κορδέρο, Βασιλαντωνόπουλος, Ανάκογλου, Φαγιέ, Μπουονανότε, Ανδρεόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημα τέλος ο Κετσπάγια από την ΑΕΚ
Οι 7 στις 16 ομάδες της Super League έχουν αλλάξει προπονητή

Photo credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ