ΑΕΚ

Ο αντιπρόεδρος της Αούστρια μίλησε ελληνικά στους ανθρώπους της ΑΕΚ

Ο αντιπρόεδρος της Αούστρια μίλησε ελληνικά στους ανθρώπους της ΑΕΚ

Ο αντιπρόεδρος της Αούστρια Βιέννης, Ρούντολφ Ράισνερ κατά τη διάρκεια του γεύματος φιλοξενίας, απηύθυνε χαιρετισμό προς την διοικούντες την ΑΕΚ στα ελληνικά! (VIDEO)

Το βράδυ της Πέμπτης (28/09, 22:05) η ΑΕΚ κοντράρεται με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μερικές ώρες πριν απ' την αναμέτρηση, οι διοικούντες την Ένωση πραγματοποίησαν το καθιερωμένο τραπέζι στους αντίστοιχους της αυστριακής ομάδας. Ωστόσο, τις εντυπώσεις "'εκλεψε" ο αντιπρόεδρος της Αούστριας, Ρούντολφ Ράισνερ, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στα ελληνικά!

"Αγαπητοί φίλοι από την Αθήνα. Η Αούστρια χαίρεται πολύ που βρίσκεται σήμερα με τόσο καλό καιρό στην πανέμορφη Αθήνα. Μία απ' τις ωραιότερες και ιστορικότερες πόλης της Ευρώπης. Σεβόμαστε την ΑΕΚ ως συχνή νικήτρια του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου Ελλάδας και του ελληνικού Super Cup, αλλά και τελευταία λόγω της εκτός έδρας νίκη της κόντρα στη Ριέκα.

Για εμάς, τα φαβορί του ομίλου είναι η Μίλαν και η ΑΕΚ. Ελπίζουμε, όμως, πως η θεά Νίκη θα σταθεί στο πλευρό μας. Εγώ, κι όλοι οι Αυστριακοί, αγαπάμε την Ελλάδα. Το αγαπημένο μου νησί για διακοπές είναι η Πάτμος. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Ας σηκώσουμε τα ποτήρια μας και ας ευχηθούμε ένα καλό παιχνίδι προς τιμή του θεού του κρασιού, Διονύσου. Στην υγειά μας", ανέφερε στο λόγο του.

Δείτε το VIDEO:

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ