ΑΕΚ

Ο αντίπαλος που (δεν) θέλει ο Χιμένεθ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ μαθαίνει τον αντίπαλο της στα playoffs του Europa League (04/08, 14:00) και ο Μανόλο Χιμένεθ κάνει διάφορες σκέψεις.

Είναι αλήθεια πως η θεά τύχη έχει γυρίσει την πλάτη της στην ΑΕΚ και στις δυο κληρώσεις που έχουν γίνει από τότε που η ομάδα επέστρεψε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πέρυσι τον Ιούλιο η Σέντ Ετιέν ήταν μακράν η πιο δύσκολη, από το γκρουπ των πιθανών αντιπάλων της Ένωσης για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Όσο για την φετινή κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Champions League; "Τώρα που τελείωσαν όλα, θα παραδεχθώ πως η ΤΣΣΚΑ ήταν η ομάδα που δεν ήθελα με τίποτα", αποκάλυψε μετά το ματς της Μόσχας ο Μανόλο Χιμένεθ.

Επομένως το πρώτο ζητούμενο για τον Ισπανό τεχνικό και για την ΑΕΚ στη σημερινή (04/08) κλήρωση για τα playoffs του Europa League, είναι να μην τριτώσει το κακό με τους πιο ζόρικους αντιπάλους. Άλλωστε υπάρχει και η Μίλαν που… καραδοκεί.

Εξάλλου αυτό που έλεγε ο Χιμένεθ σε πηγαδάκια στο αεροδρόμιο της Μόσχας, όταν η κουβέντα πήγαινε στην κλήρωση, ήταν πως από την στιγμή που "έκατσε" η ΤΣΣΚΑ την οποία δεν ήθελε καθόλου, πλέον όλα τα περιμένει. Μάλιστα ίσως ο Ισπανός τεχνικός υποσυνείδητα, να προσπαθεί να μην μπει στην διαδικασία να σκέφτεται ποιόν αντίπαλο θέλει να αποφύγει, προκειμένου να μην τον… τραβήξει. Όπως έγινε με την ΤΣΣΚΑ.

Πάντως σε αντίθεση με την κλήρωση για τα προκριματικά του Champions League, που ο Χιμένεθ την έμαθε στο Κίελτσε και μετά από την προπόνηση, τώρα τον αντίπαλο θα τον πληροφορηθεί εν μέσω… ρεπό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ