ΑΕΚ

Ο Αλμπάνης στην "Αγιά Σοφιά"

Ο Αλμπάνης στην "Αγιά Σοφιά"

Διαβάστε στο Sport24.gr για την επίσκεψη του Χρήστου Αλμπάνη στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, τη στιχομυθία του με φιλο της ΑΕΚ και την αινιγματική του ατάκα για τον Ντέμη Νικολαϊδη!

Συνέβη την Τρίτη, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έξω από το εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς», ένα ψηλόλιγνο παλικάρι, γνωστή φυσιογνωμία, έκλεψε την προσοχή ενός οπαδού της ΑΕΚ που βρισκόταν εκεί για να παρακολουθήσει την εξέλιξη των έργων. « Μήπως σε ξέρω από κάπου;» ρώτησε τον Χρήστο Αλμπάνη, ο φίλος της Ένωσης.

« Εχω κάτι κοινό με τον Ντέμη» απάντησε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και αποχώρησε, ακούγοντας « είσαι ο Αλμπάνης»... Για να μην προτρέχετε, δεν επρόκειτο για μια επηρμένη αντιμετώπιση, αλλά για μια ατάκα παραλληλισμού που σχετίζεται απόλυτα με το παρελθόν του Αλμπάνη και με εκείνο του άλλοτε γκολτζή της ΑΕΚ. Ασφαλώς και με την επιθυμία του 24χρονου παίκτη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΕΚ

Ως γνωστόν ο Νικολαΐδης γεννήθηκε στη Γερμανία, χώρα στην οποία πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Αλμπάνης. Ακολούθως έπαιξε στον Απόλλωνα, όπου σήμερα αγωνίζεται ο Αλμπάνης. Και το καλοκαίρι (1996) που όλοι οι μεγάλοι τον ήθελαν, επέλεξε την ΑΕΚ.

Όπως επιθυμεί και ο Αλμπάνης, ασχέτως αν δεν είναι απόλυτα στο χέρι του. Προφητικό; Ίσως!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

Η δεδομένη επιθυμία του Αλμπάνη να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς πιστεύει ότι σε αυτήν θα πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν, έχοντας διαπιστώσει το πως η Ένωση διαχειρίζεται τους γηγενείς παίκτες της και μεριμνά για την αγωνιστική βελτίωσή τους, είναι ένα μεγάλο ατού για την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ωστόσο, αν και ο Απόλλωνας με επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης θα δοθεί στην ομάδα που επιθυμεί να παίξει, η αλήθεια δεν είναι ακριβώς έτσι καθώς το χρήμα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το που θα καταλήξει. Διότι τη σύγχρονη εποχή, μάλλον δεν ευδοκιμούν χαρακτήρες σαν τον Ντέμη, να στυλώνουν τα πόδια και να επιβάλουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, αρνούμενοι επί παραδείγματι να παραχωρηθούν στον Ολυμπιακό, όπως εκείνος έπραξε τότε.

Η ΑΕΚ έχει κάνει την πρότασή της: Αφορά περίπου 350.000 ευρώ, έσοδα από το ματς της τελευταίας αγωνιστικής αν εν τέλει επιτευχθεί η διεξαγωγή του στο ΟΑΚΑ, ή από μελλοντικό φιλικό των δύο ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ενδέχεται να υπάρξουν και ένας ή δύο δανεισμοί παικτών στον Απόλλωνα, εφόσον εν τέλει το θέμα προχωρήσει προς όφελος της Ένωσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ