ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα φωνάζει "παρών"

Ο Αλμέιδα φωνάζει "παρών"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το σχόλιο με νόημα του Πορτογάλου φορ της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα, στην σελίδα του στο Facebook.

Από την πρώτη στιγμή που έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Ούγκο Αλμέιδα βλέπει την ΑΕΚ ως την μεγάλη του ευκαιρία να ξαναβρεί τον καλό αγωνιστικό του εαυτό. Ίσως και την τελευταία του ευκαιρία.

Και δείχνει αποφασισμένος αυτή την ευκαιρία να την αρπάξει από τα μαλλια. Ο Αλμέιδα ήδη έχει αρχίσει να βγάζει ποδοσφαιρικό εγωισμό, καταρχάς μέσα στο γήπεδο. Δυο γκολ μετρά ο Πορτογάλος φορ στα δυο πρώτα ματς, έστω και φιλικά, που ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα. Και αμέσως μετά και τα δυο παιχνίδια, μοιράστηκε τα συναισθήματα του με τον κόσμο μέσω του facebook.

Στον δρόμο της επιστροφής της αποστολής της ΑΕΚ από τα Τρίκαλα την περασμένη Τετάρτη (10/8), ο Αλμέιδα έγραψε "χαρούμενος για το πρώτο γκολ". Το Σάββατο (13/8) λίγη ώρα μετά την λήξη του φιλικού με τον Ηρακλή, ανέβασε σχόλιο για το "ένα ακόμα γκολ".

Ενώ την Κυριακή (14/8), ο Πορτογάλος φορ "ανέβασε" πριν από λίγο μια φωτογραφία του την ώρα που πανηγυρίζει το γκολ του και έγραψε "είμαι εδώ", τόσο στα πορτογαλικά, όσο και στα αγγλικά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ