ΑΕΚ

"Ντρίμπλα" Μοράις για τα μεταγραφικά

"Ντρίμπλα" Μοράις για τα μεταγραφικά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις απέφυγε με... ντρίμπλα να μιλήσει για τις εισηγήσεις του σχετικά με την ενίσχυση της ΑΕΚ στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις ήταν λαλίστατος και αναλυτικός όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι και κυρίως αυτά που πρόκειται να γίνουν στην Ένωση. Μιλώντας στην κάμερα της Nova, εξέφρασε για μια ακόμα φορά την πίστη του πως η ΑΕΚ θα βελτιώσει άμεσα την εικόνα της.

Όταν όμως έφτασε στα μεταγραφικά, έκανε μια μεγαλοπρεπή ντρίμπλα, αποφεύγοντας να δώσει απαντήσεις για τις εισηγήσεις που έχει κάνει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μοράις:

-Τι τον προβλημάτισε και τι κρατάει απ' τα ματς με Πλατανιά και Αναγέννηση Καρδίτσας;

"Είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι (κυπέλλου). Αυτό που θέλουμε να βελτιώνουμε καθημερινά με τη δουλειά είναι το να δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες, να έχουμε περισσότερο την κατοχή και γενικά περισσότερη δημιουργικότητα μέσα στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε μια συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση η ομάδα πρέπει συνεχώς να βελτιώνεται. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε το χρόνο για να δουλέψουμε όσο θέλαμε, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε έστω και λίγο δουλειά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση".

-Ποια είναι η εξήγησή του για το γεγονός ότι σε δύο αγώνες το 2-0 έγινε 2-2;

"Θέλω να σκέφτομαι ότι δεν υπάρχει μόνο ένας λόγος. Σίγουρα παίζει ρόλο και η ικανότητα του αντιπάλου να εκμεταλλευθεί τα δικά μας λάθη, όπως επίσης και η δική μας έλλειψη συγκέντρωσης. Πιστεύω ότι ο αντίπαλος έδειξε ποιότητα και στις δύο περιπτώσεις ώστε να μπορέσει να καλύψει τη δική μας ανικανότητα να τελειώσουμε το παιχνίδι. Η δική μας δουλειά είναι κάθε φορά να μειώνουμε τα λάθη που έχουν προηγηθεί σε προηγούμενους αγώνες, ώστε να μη δίνουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να μας "γυρνάει" το σκορ, όπως συνέβη στα δύο συγκεκριμένα ματς. Γι' αυτό το λόγο δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά σε υψηλό βαθμό επαγγελματισμού, για να μπορέσουμε να κάνουμε καλή δουλειά με σκοπό να δώσουμε χαρά στον κόσμο βλέποντας τα αποτελέσματα που θέλει από εμάς. Προφανώς ζητάμε τη στήριξη του κόσμου σ' αυτή τη φάση. Ναι μεν είναι δύσκολη η φάση που περνάμε, αλλά σίγουρα θα φτάσουμε σ'το σημείο που θέλουμε".

-Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ένα νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα, με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει;

"Δεν πιστεύω ότι θα είναι εύκολη η δουλειά μας απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Κέρκυρα. Έδειξε άλλωστε την αποφασιστικότητά της στο προηγούμενο ματς. Εμείς ανεξαρτήτου αντιπάλου μπαίνουμε στο γήπεδο μόνο για τη νίκη. Και στις προπονήσεις κάνουμε την ίδια δουλειά, με μοναδικό στόχο την αγωνιστική άνοδο, όσο το δυνατόν περισσότερο. Για κάτι που είμαι σίγουρος είναι ότι θέλουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας. Το δεύτερο για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι θα τα καταφέρουμε".

-Επειδή ήδη βρίσκεστε αρκετό χρονικό διάστημα στην ομάδα και με δεχομένο ότι πλησιάζει η μεταγραφική σεζόν του Ιανουαρίου, σε ποιες θέσεις πιστεύετε ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση του ρόστερ;

"Το μόνο που με απασχολεί είναι το παιχνίδι του Σαββάτου εναντίον της Κέρκυρας και θέλω να σκέφτομαι τι θέλω να κάνω με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το παιχνίδι του Σαββάτου".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σκέψεις για "ρόμβο" από Μοράις
Με Τσιγκρίνσκι στην Κέρκυρα η ΑΕΚ
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ
Αναχώρησαν για Λατινική Αμερική οι Μαϊστόροβιτς και Ντε Μπαρτόλο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ