ΑΕΚ

Ντιόπ: "Δεν ήρθα για πλάκα..."

Ντιόπ: "Δεν ήρθα για πλάκα..."
INTIME SPORTS

"Ήρθα για να δουλέψω στην Ελλάδα και όχι για πλάκα. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε στους στόχους μας: πρωτάθλημα, κύπελλο και καλή ευρωπαϊκή πορεία", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πάπα Μπούπα Ντιόπ σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα.

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι μίλησε στην "Real News" και έδειξε αποφασισμένος να διακριθεί τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ μίλησε επίσης για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι οπαδοί, για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τον... Άγγελο Μπασινά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάπα Μπούπα Ντιόπ:

Για τις φιλοδοξίες του με την ΑΕΚ:

Είμαι χαρούμενος εδώ. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ΑΕΚ όσο καλύτερα γίνεται. Στους συλλόγους όπου αγωνίστηκα κέρδισαν και κάτι, το ίδιο ελπίζω να γίνει με τη νέα μου ομάδα, οι στόχοι της οποίας ξέρω ότι είναι υψηλοί. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με αγκάλισαν και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.


Για το πώς κρίνει αυτό το βήμα στην καριέρα του:

Δεν είναι πισωγύρισμα στην καριέρα μου η μεταγραφή μου στην Ελλάδα. Είναι διαφορετικό πρωτάθλημα από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν το θεωρώ χαμηλού επιπέδου. Ήρθα για να δουλέψω και όχι για πλάκα. Σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκα έδωσα πάντα το 100%. Στο πρώτο επίσημο νομίζω ότι θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Έχω καταλάβει ότι ήρθα σε ομάδα που έχει ποδοσφαιριστές με ταλέντο και πολύ καλό τεχνικό. Θεωρώ δε ότι είναι στο χέρι μας να πετύχουμε τους στόχους μας: πρωτάθλημα, κύπελλο και καλή ευρωπαϊκή πορεία.


Για τον Άγγελο Μπασινά:

Είναι φίλος μου και μου είπε πολύ καλό λόγια για την ΑΕΚ, με παρότρυνε θερμά στο να αποφασίσω, να πω το "ναι" στην πρότασή της.


Για τον κόσμο της ΑΕΚ:

Όταν είδα τους οπαδούς της στο αεροδρόμιο, ένιωσα κάτι δυνατό μέσα μου. Είπα ότι θέλω να παλέψω για αυτούς. Όταν αισθάνεσαι έτσι και βλέπεις τον κόσμο να κάνει έτσι για σένα, λες ότι πρέπει να δώσω τα πάντα. Απλοί άνθρωποι είμαστε όλοι -έτσι και εγώ- και μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ