ΑΕΚ

Ντίντακ: "Να παραμείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι"

Ντίντακ: "Να παραμείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντίντακ Βιλά ήταν εμφανώς ευχαριστημένος από την ισοπαλία που απέσπασε η ΑΕΚ στη Γαλλία κόντρα στην Σεντ-Ετιέν, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να παραμείνει το ίδιο συγκεντρωμένη και στη ρεβάνς. Τι δήλωσε ο Βάργκας.

"Είναι ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και γι αυτό φεύγουμε χαρούμενοι από εδώ. Δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ και η πρόκριση είναι ανοιχτή, ωστόσο εμείς πρέπει να την κλείσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ισπανού μπακ μετά το 0-0 στο "Stade Geoffroy Guichard".

Για την συνολική ανασταλτική συμπεριφορά της Ένωσης: "Νομίζω ότι ήταν πολύ σημαντικό το ότι είχαμε αλληλοκαλύψεις και καλές τοποθετήσεις. Όταν μας περνούσε ένας αντίπαλος, εμείς καλύπταμε ο ένας τον άλλον και αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ΑΕΚ στη ρεβάνς: "Να παραμείνουμε το ίδιο συγκεντρωμένοι. Αν δεχόμασταν γκολ θα έπρεπε να βάλουμε δύο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ματς, περισσότερο συγκεντρωμένοι απ’ ότι σήμερα και στην επίθεση να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ".

Βάργκας: "Τακτικά όπως σήμερα και στη ρεβάνς"

"Ήρθαμε εδώ γα να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερα. Αλλά το 0-0 παραμένει ένα θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει", ήταν το πρώτο σχόλιο του Ρόναλντ Βάργκας για το ματς.

Ο Βενεζουελάνος ρωτήθηκε και για τη ρεβάνς:

"Το πιο σημαντικό είναι να βάλουμε γκολ και να δείξουμε την ίδια θέληση και αυτοπεποίθηση με σήμερα. Να παίξουμε τακτικά όπως σήμερα και φυσικά να μην δεχθούμε γκολ".

Για το ενδεχόμενο να κρίνει ο ίδιος την πρόκριση της ΑΕΚ, απάντησε: "Μακάρι να γίνει έτσι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ