ΑΕΚ

Ντίντακ: "Γιατί να μην ξανακερδίσουμε τον Ολυμπιακό;"

Ντίντακ: "Γιατί να μην ξανακερδίσουμε τον Ολυμπιακό;"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντίντακ Βιλά ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους για την ΑΕΚ και αναφερόμενος στον τελικό τόνισε ότι η Ένωση έχει κερδίσει ήδη μια φορά τον Ολυμπιακό. Προπόνηση την Τετάρτη (27/4) παρά την πρόκριση.

Ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ, Ντίντακ Βιλά, ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους για την ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο ( 1-1) και αναφερόμενος στον τελικό τόνισε ότι η Ένωση έχει κερδίσει ήδη μια φορά τον Ολυμπιακό.

"Η αλήθεια είναι πως… υποφέραμε μέχρι να έρθει το γκολ στο τέλος, που τελικά μας έδωσε την πρόκριση. Είχαμε και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα που μας είχε δώσει πλεονέκτημα και το εκμεταλλευτήκαμε", είπε αρχικά ο Ντίντακ, για να σχολιάσει στη συνέχεια, αναφερόμενος στον τελικό: '"Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Εμείς έχουμε κερδίσει μέσα στη σεζόν μια φορά τον ΟΣΦΠ, γιατί να μην το ξανακάνουμε;".

Και πρόκριση και προπόνηση

Εξάλλου, οι "κιτρινόμαυροι" πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό, ωστόσο ο Στέλιος Μανωλάς δεν θέλει να χαλαρώσουν οι παίκτες του και γι' αυτό θα υπάρξει κανονικά προπόνηση αύριο (27/4). Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δοθεί κάποιο ρεπό για ξεκούραση, πιθανότατα το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ