ΑΕΚ

Ντίας στο Sport24.gr: "Υπάρχει ενδιαφέρον, περιμένω την πρόταση της ΑΕΚ"

Ντίας στο Sport24.gr: "Υπάρχει ενδιαφέρον, περιμένω την πρόταση της ΑΕΚ"

Ο Χουάν Μανουέλ Ντίας παραδέχεται στο Sport24.gr ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, ωστόσο περιμένει την τελική πρόταση από την Ένωση, η οποία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες. (video)

Είναι δεδομένο ότι βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ όσον αφορά στην ενίσχυσή της στο αριστερό αμυντικό άκρο. Ο 28χρονος Ουρουγουανός αριστερός μπακ πρώην των Λίβερπουλ (Ουρουγουάης), Εστουδιάντες, Ρίβερ Πλέιτ και Νασιονάλ, παραδέχεται με δηλώσεις του στο Sport24.gr ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Ένωση, αλλά αυτό δεν έχει μετουσιωθεί στην τελική επίσημη πρόταση.

"Με ειδοποίησε ο ατζέντης μου ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά, το ξέρω ότι είναι μεγάλη ομάδα και θα ερχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα, πλέον, περιμένω την επίσημη πρόταση της ομάδας. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από συμπατριώτες μου και πρώην συμπαίκτες μου, όπως ο Τσόρι Ντομίνγκες ή ο Ντιέγκο Μπουονανότε, γιατί περιμένω να έρθω στα σίγουρα και μετά θα επικοινωνήσω μαζί τους", υποστήριξε ο Χουάν Μανουέλ Ντίας στο Sport24.gr.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η περίπτωσή του έχει προκριθεί από τους διοικούντες την Ένωση, το θέμα βαδίζει καλά και η τελική πρόταση των "κιτρινόμαυρων" αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ